Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Properties

67 pregleda · 1 odgovor · otvorena 09.03.2009. u 20:31

E ovako kad idem desni klik i svojstva [ovo mi je odavno] bude mi samo 3 ova a prije je bilo i vise evo slika ko zna nek pomogne...

@edit Mislim na ovo Tema izgled postavke prije je vise bilo..
Pokusaj ukljuciti "Themes" servis tako što ćeš:

Idi na Start -> Run i kucaj services.msc.
Pronađi tab "Themes", klikni desnim i pod Startup options stavi Automatic. Klik na OK pa restartaj komp i onda pogledaj jesu li se teme vratile na mjesto.

Nekako imam osjećaj da si koristio neki od programa za optimizaciju performansi sistema (i neka si ako kantu koristiš samo za igranje, jer što manje šarenila više FPS-a u igrama), a većina njih gasi dotični servis.

@edit Aha, tek vidim edit. Zanemari onda ovo gore, evo šta ćeš:

Idi na Start -> Run i kucaj regedit.
U lijevom dijelu prozora klikni na plus kod HKEY_CURRENT_USER pa dalje idi na Software -> Microsoft -> WIndows -> CurrentVersion -> Policies -> System. Na System klikni jednom i u desnom dijelu ce se pojaviti DWORD inputi. Sada, ako hoćeš da vidiš svoje opcije na Display Properties, na svaki od DWORD-a klikni desnim pa odaberi Modify i ukucaj 0 gdje god je 1. Nema veze hoćeš li kucati u hex-u ili bin-u, nula je uvijek ista.

Ako nisi siguran šta radiš, javi mi MSN na pm, napraviti ću ti ja reg. entry-je pa cu ti ih poslati.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.