Imam 2 kompijutera u kuci, i sada na jednom imam wow wrath of the litch k i pegla me brat aj prenesi mi na drugi komp. Napravim ja sve fino mrezu (PODESIM IP na OBA KOMP-a) I kazem malom bratu aj posto si ti manji ustekaj dole mrezno kablo da se ja ne zavlacim...On usteka mrezno kablo u odgovarajući utor i odjednom mi se ugasi kompijuter. Pokusavam ga upaliti no nece ne razumijem do cega je? Mrezna mi je integrirana... Milion puta sam ovo radio i prvi put mi se desi ovo..
(Nemojte samo govorit da nije dobro usteko jer mali vec zna spojit kablove kompijutera i formatirat )
Probo sam istekavat ustekavat, lampica na matičnoj Ploči gori, ali nece kompijuter da se upali, sve je dobro ustekano.
Da nije nesto crklo ili sta, reko odo vas prvo pitat mozda neko zna da ga nenosim bezveze na servis?
Admine ne razumijem sto si mi obriso temu, meni je stvarno hitno, ne razumijem po cemu sam zasluzio da tema ode u kantu?
(Nemojte samo govorit da nije dobro usteko jer mali vec zna spojit kablove kompijutera i formatirat )
Probo sam istekavat ustekavat, lampica na matičnoj Ploči gori, ali nece kompijuter da se upali, sve je dobro ustekano.
Da nije nesto crklo ili sta, reko odo vas prvo pitat mozda neko zna da ga nenosim bezveze na servis?
Admine ne razumijem sto si mi obriso temu, meni je stvarno hitno, ne razumijem po cemu sam zasluzio da tema ode u kantu?