Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ATI Radeon 4850 temperatura

71 pregled · 6 odgovora · otvorena 19.03.2009. u 14:49

Prije tjedan dana dok sam igrao GTA4 izbaci mi VPU Recover. Provjerio sam temp i podigao vrtnju ventilatora na 65%.
Ali temperature su iste kao na 20% IDLE je prije bio 80 a sada je 65 stupnjeva ali LOAD je ostao isti 96 stupnjeva.
Na kartici je referentni hladnjak.Moze li se ikako rjesi da ne moram nositi u Metkovic na servis?
EVO SLIKA:http://www.imagesforme.com/show.php/406780_untitled.bmp

PS:Admini nemojte brista temu!!
Po ovim temperaturama je čudo da ti grafička još uvijek radi.Najbolje ti je da staviš ruku na zadnji dio kompjutera i/ili ako znaš gdje ti je grafička pa ako puhanje bude vrelo onda nemoj više pokretat tu igricu.Ako ti temperature nisu ovakve kada igraš neku drugu igricu iako ti temp. pod rukom nisu visoke onda je sve uredu samo Instaliraj nove drajvere.Kao što vidim, overklokirao si grafičku tako da se sa garancijom ili zamjenom iste možeš pozdravit.Nisi naveo da imaš "neke šare" po igrici jer se to dešava itekako na ovim temperaturama tako da je stvar greške drajvera, ili grafičke jer je(možda) posebna serija koja može imati grešku.
sanjin1991 je napisao/la:
Po ovim temperaturama je čudo da ti grafička još uvijek radi.Najbolje ti je da staviš ruku na zadnji dio kompjutera i/ili ako znaš gdje ti je grafička pa ako puhanje bude vrelo onda nemoj više pokretat tu igricu.Ako ti temperature nisu ovakve kada igraš neku drugu igricu iako ti temp. pod rukom nisu visoke onda je sve uredu samo Instaliraj nove drajvere.Kao što vidim, overklokirao si grafičku tako da se sa garancijom ili zamjenom iste možeš pozdravit.Nisi naveo da imaš "neke šare" po igrici jer se to dešava itekako na ovim temperaturama tako da je stvar greške drajvera, ili grafičke jer je(možda) posebna serija koja može imati grešku.
Sve radi u najboljem redu ali su temperature skroz visoke u drugim igricama ista stvar temperature su isto visoke.
Ta kartica je namjenjena radu da visokim temperaturam tako da nemas razloga da se brines.Ako vec hoces hladniju karticu pogledaj neka malo bolja hladjenja za kuciste i grafu
ta kartica ima mali problem sa temperaturom najbolje uzemi neki cooler za nju i rijesen problem ili kad igras igre stavi je na 100%......
suiCidal je napisao/la:
Ta kartica je namjenjena radu da visokim temperaturam tako da nemas razloga da se brines.Ako vec hoces hladniju karticu pogledaj neka malo bolja hladjenja za kuciste i grafu
Vjeruj mi, nijedna nije namjenjena da radi na visokim temperaturama.Pa zašto imaju hladnjak?
sanjin1991 je napisao/la:
Vjeruj mi, nijedna nije namjenjena da radi na visokim temperaturama.Pa zašto imaju hladnjak?
Serija 4xxx je predvidjena za visoke temperature, cak do 90 stepeni C, ako nisi znao, a normalno da je bolje imati sto hladniju komponentu u kucistu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.