Imam ovu graficku znaci, znam da nije nesh bogzna jaka, al` zanima me shta mi sve treba da spojim komp s TV-om, tj. da ono shto na monitoru vidim, vidim i na TV-u ?
Znam da je tema bila vishe puta, al` druga grafichka jbg .. A i googlanjem slabo shta sam nashao. Eto ako ima kakav pametan hardwareash, nek mi explain. Bitje aplaooz ! =)
Znam da je tema bila vishe puta, al` druga grafichka jbg .. A i googlanjem slabo shta sam nashao. Eto ako ima kakav pametan hardwareash, nek mi explain. Bitje aplaooz ! =)
znaci ako je lcd tj " plazma " onda ti je dovoljan VGA kabal stim da istekas monitor... to je 15-pinski u 3 reda kabal mislim da znas sta je to... ako ti i TV i graficka imaju HDMI izlaz mozes i preko toga... posljednje rjesenje je scart izlaz al se stvarcica koja prevodi scart u vga nemoze naci u BiH i time otpada ta solucija... GL
neznam trazio sam nisam nasao a to za ta 3 ... nemoguce je spojiti to TV i PC ... to moze spojiti fotoaparat/cameru sa TV-om a ne pc... ne pricamo o istoj stvari 
xD
jedno je ja mislim kao sto su stari misevi bili a sta je onda ovo drugo...