haruN je napisao/la:
znas li koliko kosta 1m cipova?
1. Dobili ste ponudu, fino sam napisao 1m cipova za rad, ako hocete tj. ponuda, pogledajte svi post na 1 strani
2. Nisi trebao prihvacati ponudu ako vec neces da je ispostujes do kraja, i korisiti moj logo koji nisi "platio"
3. Neinteresuje me koliko kosta 1m, isto ko sto tebe neinteresuje koliko sam ja vremena proveo da bi vam napravio logo, ustvari to je i premalo...
4. Nije meni do tog miliona uopste, niti sam spao na to da molim tebe i takve ko sto si ti da mi ispostujes ono sto sam svojim radom zaradio, ali dajem doznanja da mene i bilo koga na ovom forumu neko "zajbe." i da nas pravi budalom.
Koliko ovaj momak ide u krajnost pokazuje ovaj ss, gdje se decko stavlja u poziciju admina, na ovom forumu sam 1000 god i jos nikog nisam zajebao, sto obecam to i ispostujem, ali takodjer nedam na sebe, kosto niko od vas nebi trebao.
Poenta svega je u tome da za uradjeni trud i ono sto je obecano da se vrati i ispostuje, svjedok sam ovde na ovoj selekciji 100 x je obecano nesto a vecinom to se ne ispostuje, cemu treba stati u kraj, dobro poznatim sredstvima (ban)