Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 120 bodova

Logo Poker Elite

704 pregleda · 26 odgovora · otvorena 02.03.2009. u 17:46

ko najljepse uradi logo da pise Poker Elite 120 bodova.ba

i ko igra pokera da je status preko PRO10m moze nam se pridruziti na fb. da zajedno igramo i to
ewo i od mene nabrzaka,zurimmmmmmmmmm:|:|

Vako sam ja nesto zamislio ako ti oces da promjenim boju ili nesto tako samo reci nije problem !

Evo jos par samo drugih boja a ti reci ako hoces neku drugu ja sam ti nesto uradio

edit:

mozda bude jos edit...
Znaci milion cipova, meni bodovi netrebaju, i sto si to mene block profil ovdje ? ?
ev ti msn pa da se dogovrimo za razmjenu cipova.
[email uklonjen]
coDe je napisao/la:
Znaci milion cipova, meni bodovi netrebaju, i sto si to mene block profil ovdje ? ?
ev ti msn pa da se dogovrimo za razmjenu cipova.
[email uklonjen]
znas li koliko kosta 1m cipova?

Post dobio šamar od coDe

haruN je napisao/la:
znas li koliko kosta 1m cipova?
1. Dobili ste ponudu, fino sam napisao 1m cipova za rad, ako hocete tj. ponuda, pogledajte svi post na 1 strani
2. Nisi trebao prihvacati ponudu ako vec neces da je ispostujes do kraja, i korisiti moj logo koji nisi "platio"
3. Neinteresuje me koliko kosta 1m, isto ko sto tebe neinteresuje koliko sam ja vremena proveo da bi vam napravio logo, ustvari to je i premalo...
4. Nije meni do tog miliona uopste, niti sam spao na to da molim tebe i takve ko sto si ti da mi ispostujes ono sto sam svojim radom zaradio, ali dajem doznanja da mene i bilo koga na ovom forumu neko "zajbe." i da nas pravi budalom.

Koliko ovaj momak ide u krajnost pokazuje ovaj ss, gdje se decko stavlja u poziciju admina, na ovom forumu sam 1000 god i jos nikog nisam zajebao, sto obecam to i ispostujem, ali takodjer nedam na sebe, kosto niko od vas nebi trebao.

Poenta svega je u tome da za uradjeni trud i ono sto je obecano da se vrati i ispostuje, svjedok sam ovde na ovoj selekciji 100 x je obecano nesto a vecinom to se ne ispostuje, cemu treba stati u kraj, dobro poznatim sredstvima (ban)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.