Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hotmail problem

101 pregled · 9 odgovora · otvorena 15.02.2009. u 18:58

Preko svog compa,pd prije jednu noc,nemogu da se sing in comp.Al haj to nemogu vishe ni na Hotamail da odem pa da se sing in na mejl.Nemogu cak ni na facebook niti da instaliram msn . Nemogu cak nista od ovog ni s ocevog e-mail.Ni on nemoze na msn,hotmail i facbook.On je otisao na drugi comp i sve radi.A ovo od gore navedenog neradi nista na ovom copu s kojeg pishem.Skeniro sam comp(Avast) i nema virusa.
Admini ko pomogne molim vas dajte mu aplauz postot nemam bodova.
Hitno je veoma!!!
uradi sistem restore.... dva dana unazad i vratit ce ti se sve sto si cacko ii ok ce biti...

Ides Start / all programs / Accessories / System tools / i Dole zadnje System restore
willY_BA je napisao/la:
uradi sistem restore.... dva dana unazad i vratit ce ti se sve sto si cacko ii ok ce biti...

Ides Start / all programs / Accessories / System tools / i Dole zadnje System restore
Ne radi opet
@EDIT
Kad ukucam e-mail i pass i kliknem login na facbooku il na mejlu on mi pkaze ko da stranica ne postoji
sultanamer je napisao/la:
Ne radi opet
@EDIT
Kad ukucam e-mail i pass i kliknem login na facbooku il na mejlu on mi pkaze ko da stranica ne postoji
e nez onda :(
napravi novi mail :)
nije u tome fazon,neradi no ćaletov e-mail na ovom compu, a on probo na poslu svom i radi sve
brate pojasni malo.... u jednoj igraoni ima slican problem.. ne mozes na jednom pc-u uci niti na MSN niti na HOTMAIL.. pise nesto kao " expired security " q neki levi.. SLICNO OVOM!? pojasni nam
malo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.