e ovako koritim windows live messenger (najnovija verzija) i koristim ga vec dugo. Dok me prije jedno mejsec dana izbaci sa MSN-a i pise "service temorarily unavailable please try again later" i haj ja to nekako napravim reinstalirajuci 20 puta i dobro sve. I prije 2 dana opet isti problem samo ovaj put nije htio da se popravi ja probam drugi msn hoce na njega i ja fino novi MSN napravim i udje fino sve i evo sad opet isto
hocde na drugi nece na moj plz ako ima neko nekog iskustva s tim ili neku verziju MSN-a samo da moze MSN Plus na njega i normala sve
jos evo ako moze pomoc pise "error code: 8100030d" plz pomagajte 
edit: jos da kazem mogu uci s drugih mjesta i sa starije verzije MSN-a koja dodje uz windows ali je nepregledna i neda mi se bas peglat s njom
hocde na drugi nece na moj plz ako ima neko nekog iskustva s tim ili neku verziju MSN-a samo da moze MSN Plus na njega i normala sve
jos evo ako moze pomoc pise "error code: 8100030d" plz pomagajte 
edit: jos da kazem mogu uci s drugih mjesta i sa starije verzije MSN-a koja dodje uz windows ali je nepregledna i neda mi se bas peglat s njom
mislim da sam problem rjesio brisanjem cachea kontakta i koraka s linkova od littlea ili u komandama s vLexinhovog linka tnx svima