Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

Sjebo me driver - mamicu mu! - Vista problem

206 pregleda · 2 odgovora · otvorena 05.05.2009. u 03:04

Yo.
Duga prica pa da skratim.
Restarto mi se PC (mislim da je bio blue screen- dok nisam bio tu) - od spajovih addona. Uglavnom kada sam opet usao izbacio mi report za sav taj restart govoreci da install neki driver sa intelove stranice. Normala uradim - sve oficial.
I nakon instala - necu odma restart- jer skidam nes. I za 5 min mi froze PC. I restart manualno ja puknem (laptop). i prodje bios jadi - pocne bootat OS - stane nakon jednog punjenja - blue screen pukne i opet restart.

Isao na startup repair - skonto je da je do recent driver installation error - zbog njega j**e. + se radi o driveru za BUS - znaci komunikacija HDD - motherboard. tko se ne razumi jebiga. Uglavnom.
System restore nece - iako imam dobru tocku - vjerovatno zbog toga drivera. Fix nece.
Memory scan nadje tu gresku na HDDu.
Znaci sve sam pokuso jer se savrseno dobro razumim u PCove. I ebe me.
Format nije opcija.

Ono sto sam mislio uradit - i trenutno mi je upaljen. Bootovan mi je Ubuntu preko CD-a ; jer moze se kao 'probati' da se ne install tako da imam pristup particiji al preko Linuxa.

Tu hocu da radim biznis: kako mogu vratit taj driver kao da sam u windowsu pa uradio Rollback - jer ne mogu nikako bootat OS? Ocel pomoc ak prek linuxa napravim virtual machine pa pokrenem Windows na njemu? Nisam prije radio - al ima softwara i sredit cu nekako net da skinem.
znaci treba mi pomoc od Linux experta il bilo koga drugog tko moze pomoci - prevazni su mi podaci pa ne mogu format + se radi o oko 250 Giga podataka.a intelu cu je**t mater.

100 bodova nista - dacu jos 100 ako treba .

i jedna stvar - nemam vremena = max 24 sata .. :S
sjebada

ak treba detalji i sve - dodajte me na msn ; samo mi PM. - ak vec ovdje ne mozete objasnit korake.
Cuo sam da cannabis zna Linux al valjda kasno pa se ne javlja na msn.
je***u
hvala ljudi.
moderator gleda temu tak da zaboravite na spam i na ne provjerena rjesenja :)
Probaj ovako. Bootaj Linux i nadji folder u gdje se skidaju update-i. Ne znam tacno koji je to folder na Visti posto sam na XP-u, ali evo na netu kazu da je to C:\Windows\SoftwareDistribution. Dalje, nadji ime update-a (KB-pa-neki-brojevi) i izbrisi ga. Ime nadji na netu ili probaj izlistati po datumu pa vidi koji ti je zadnji update.
Ako mognes izbrisati neuspjeli update trebao bi moci uspjesno bootati Vistu.

Sto mi popravi dan, cuj cannabis zna Linux :D Hvala :D
Puko sam format - imam fajlove neke. Samo reinstall programe -.-
U pi**u materinu.
Dobro jutro svima - moze lock.
@ Nc prica se po msnu xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.