Vako,problem je sto sam htio reistal WLM(9.0),nisam isho ono add/remove vec sam nako rucno obriso.Sad kad hocu intsal on mi pokazuje da je vec instaliran,eh sad koji ja fajl trebam izibrsat(u windowsu garant) da ga on vishe ne propoznaje da ga imam vech. I josh nisam ajdol da izbrishem shortrcut,vec sam ga kompletno izbirso.Eto ko moze nek plz pomogne
Diskusija
MSN problem
139 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.03.2009. u 20:33
skini ga opet, i kad ides da instaliras klikni "repair" i on ce ti se opet instalirat
kad ga imas instaliranog, ides na add/remove programs i izbrises
kad ga imas instaliranog, ides na add/remove programs i izbrises
Post dobio aplauz od vLexinho
al on meni ne pokaze dal da ga repair il sta vec,vec ono meni pokaze choose programs to instal i ja izaberem i on meni instal a pishe you have this programs already instaled
sultanamer je napisao/la:
al on meni ne pokaze dal da ga repair il sta vec,vec ono meni pokaze choose programs to instal i ja izaberem i on meni instal a pishe you have this programs already instaled
sledeci put ga brishi ko covjek 
a sad formatiraj racunar pa ponovo xD XD
idi u control panel,add/remove i onda ce ti 100% doci repair i onda idi to ili idi skroz delete .... ja znam da sam tako ja popravio
GL
GL
~ Skini cc ccleaner, ili neki drugi program koji pregleda registryueve..
Post dobio aplauz od vLexinho
Zaboravih rec izbirso sam ja njeg davno otale opet nece
isseM je napisao/la:
~ Skini cc ccleaner, ili neki drugi program koji pregleda registryueve..
Btw sta brises folder ?
Sledeci put u add i remove.
Ma nesh me zezo nije radio Add/Remove, a onda sam skonto da sam korsitio MSN pa zbog tog nije moglu,glupo al istinito 
BTW ljudi zezal koga ovaj ADSL,meni veceras slabo nesh radi skida 10kbps
,a bude 100

BTW ljudi zezal koga ovaj ADSL,meni veceras slabo nesh radi skida 10kbps
,a bude 100
vidi kako se zove taj program idi na start i ono SEARCH i tu upises kako se zove program i nadjes ga i obrises et!!!!!
Nece ovo s ovim celanerom cool program al opet nije mi pomog u vez ovog mog problema
Izbrisi svaki fajl tog msn'a i ponovo skini 
Mislim tako je meni bilo sa onim LIVE , slucajno pobrisao nesto bez cega ne mogu uci , a imam nesto sto mi je inst i ne mogu skinuti drugi ... pa onda sve lijepo
barem po mome :S

Mislim tako je meni bilo sa onim LIVE , slucajno pobrisao nesto bez cega ne mogu uci , a imam nesto sto mi je inst i ne mogu skinuti drugi ... pa onda sve lijepo
barem po mome :S
skini instalaciju WLM sa neta i klikni da je instal ponovo ! on ce ponovo instalirati preko fajlove nove il samo repair ja sam kod sebe isao repair i ew radi i dan danas 

dzabe nejma repair,kaze imate vec novu verziju
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.