Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn problem :(

130 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.03.2009. u 22:21

e molio bi admine da ne brisu temu jer mi je jako potrebno...

Mozete li mi reci,kad se dopisujem preko msn-a,kada mi neko nesto napise ,nesto teksta dodje, a nesto ne.....Taj tekst sto nije dosao dodje nesto kasnije a i nekad ne dodje....

Koristio sam staru verziju msn-a "Windovs Live Messenger"..

Mislio sam da cu problem rijesiti skidajuci Msn 8.5 verzije,ali ipak problem nije rijesen...

REINSTALIRO SAM 1000 PUTA MSN (OBA) I GOOGLO SAM ALI IPAK RIJESENJE NISAM NASAO.

Molio bih sve koji znaju rjesenje ili kojima se ovaj problem isto dogadjao nek mi pomogne ili objasni kako da rijesim problem...Nemam bodova dao bi...mozda i dadnem ako skupim..

HVALA unaprijed
Mozete li mi reci,kad se dopisujem preko msn-a,kada mi neko nesto napise ,nesto teksta dodje, a nesto ne.....Taj tekst sto nije dosao dodje nesto kasnjije a i nekad ne dodje....
skafiskafnjak je napisao/la:
Mozete li mi reci,kad se dopisujem preko msn-a,kada mi neko nesto napise ,nesto teksta dodje, a nesto ne.....Taj tekst sto nije dosao dodje nesto kasnjije a i nekad ne dodje....
znas problem ? NE ZNAS..

Ajd cao..pussa
ista stvar mi se desavala.. vremenom se samo popravi..
deadlycha je napisao/la:
Ma to je nemoguce, to se samo moze tebi desiti :S
Siguran ??

Ako nes da pomognes ne spamaj
frll je napisao/la:
znas problem ? NE ZNAS..

Ajd cao..pussa
ma zna on neg samo se glupira

on topic: moj frend je imo takav problem nakon nekog vremena sam je nestao neznam zbog cega je to se uopce dogodilo
Ma taj s kim se dopisujes ima dosta "smajlija" pa mu se ubacuje u text, to mozes iskljuciti u opcijama msna:
Tools --> Options --> Messages --> Show Emoticons / Show Custom Emoticons
Fajki je napisao/la:
Ma taj s kim se dopisujes ima dosta "smajlija" pa mu se ubacuje u text, to mozes iskljuciti u opcijama msna:
Tools --> Options --> Messages --> Show Emoticons / Show Custom Emoticons
Pa jedino mu do toga i moze biti ! nema druge XD
meni se to desavalo kad mi je uberlow konekcija Vremenom se popravilo samo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.