Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dali moze konstantno fps 100

227 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.02.2009. u 12:55

Gonjam se sa ovim laptopom ima god. dana , fps ingame ~80 - 85
, fps in smoke ~10 - 30.

Pa kontam nes sada malo da stari komp sredim , i zanima me dali bi mogao na ovoj konfiguraciji fps da ne dropa ( o csu pricam naravno ) .

CPU : Intel Celeron 1.81 ( Dvojezgreni...nepitaj )
RAM : 2 Gb. ( imam 1 gb. mislim jos jedan ubacit )
Grafa : GeForce 9500 GT, 1024 MB ( trenutno integrirana , mislim ovu uzet )
Napajanje : 220

Samo mi treba da u 5 smokova ne dropa mnogo fps i da mogu pogledat vise od 4 lika da nepadne.

Za svaki pametan i koristan post hvala.

Edit : ovo u zagradama mislim ubacit

I moze li mi itko reci cjene ( ram , grafa )
dok se ne rijesis int. grafe sumnjam da ces imati konstantno 100FPS, ali kad ubacis jos 1Gb ram-a i 9500GT onda je to vec druga prica
Pa trebao bi da bude 99-100.
Mozda ce te napajanje zajebavat, uzmi jace 400-500W.
oo blacki , slusaj paz moje konfiguracije
pentium 4 3.01 GHz
Ati Raedon x1950pro
2 gb rama
, i gledaj fps mi jeste stabilan na 100 u 5 smokova , ali pada na steamu ko nemormalan kad vidim 1 lika na 90 ,na 2 70 , a kad su tri yna i biti 50 , nije mi jasno zasto ,Bog dragi zna zasto , negdje sam i naletio da je to bug u steamu sa atiovim karticama , tako da prelazak na nvidiu bi moglo biti rjesenje,
ode danas sebi jos gigu rama uzeti pa cemo vidit kako ce biti :/

gl
Mora moc
de nek se neko javi od ovih strucnijih za hadware

koja komponenta najvise utice na stabilnost ebenog fpsa vise
meni nije problem ga dici na 1000 , ali nemoze biti konstatno 100 nikako , warum????? e sad nemoj koji pametni da se nadje pa kaze citaj fps teme ofo ono , procito sam vise tema o fps nego lektiri u srednjoj,
tiHASMRt je napisao/la:

meni nije problem ga dici na 1000 , ali nemoze biti konstatno 100 nikako , warum?? e sad nemoj koji pametni da se nadje pa kaze citaj fps teme ofo ono , procito sam vise tema o fps nego lektiri u srednjoj,
Ma do ati-a je meni je bolji fps bio na GeForce 4ki 64 mb neg na ovom ati x1250 512mb -.-

far cry goni , nfs uc goni , crysis goni al ebeni cs nista
tiHASMRt je napisao/la:

meni nije problem ga dici na 1000 , ali nemoze biti konstatno 100 nikako , warum?? e sad nemoj koji pametni da se nadje pa kaze citaj fps teme ofo ono , procito sam vise tema o fps nego lektiri u srednjoj,
Ma do ati-a je meni je bolji fps bio na GeForce 4ki 64 mb neg na ovom ati x1250 512mb -.-

far cry goni , nfs uc goni , crysis goni al ebeni cs nista

EDIT :

OMG

kako sam ovo izveo -.-'...briste postove...neunam nisa m
stavi fatalov config pomaze .. ja sa na starom kompu koristio bio mi fps 100 ali variro 90-100 a config bio amd 1.8 , 512 rama i graficka 128 neka ati xD

Post dobio aplauz od bushidO.

tiHASMRt je napisao/la:

Nemoraš biti naročito stručan da znaš da na FPS najviše utiče grafička karta. Što se procesora tiče zakucanog na 100 ga može držati i pišljivi celeron 2.0+, dok je grafa poželjna 256+ Mb, naravno nekog renomiranog proizvođača
kakav fatalov cfg :S, vecina vas u zivotu niste odigrali sa high fps configom pa da ocjenite kako to izgleda,
covjek stavio r_decals 0 i to je to , nidje veze sa fps configom,
nije rjesenje u fps configu on ti samo omoguci da povecas fps ali ga necini stabilnim.
ev meni stize ram za koji sat pa cemo vidit napredak

a sto se tice ati ,cuo sam da postoji neki ati fix googlo sam i to ali nako naisao na neke starije drivere i da se zamjene i tak , imal iko nesto opsirnije o tome i iskustva s time ^^
tiHASMRt je napisao/la:

Konekcija najvise

btw, najveci fps koji moze da bude je 100. Iako tebi pise 200 il' 300 to je 100

Dakle, nemoj preseravat' sa sto vecim fpsom kad je max 100

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.