Dali se ima kod nas kupiti ram modul od 4gb ddr2...pogledao sam dosta shopova preko neta ali ni u jednom dali znate vi gdje ima ??????
Diskusija
Ram Informacija
165 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.02.2009. u 20:19
- u plusu ima 4gb ( 2x2 )
- @ post dole, bash tako nevjerujem da ima kod nas
- @ post dole, bash tako nevjerujem da ima kod nas
Ja mislim da jedne pločice od 4 GB nećeš nigdje naći ovdje kod nas
...
Ispravite me ako griješim
...

iz jedne mislim da neces ali opet neznam a iz vise slotova mislim da hoces plus.ba ili ue.ba....

-to bi mogao samo naruciti.. pogledaj u NTCHS (sadasnji comtrade) ,ili IT
vidi u it computersu...
big_daddy je napisao/la:
Ja mislim da jedne pločice od 4 GB nećeš nigdje naći ovdje kod nas
...
...

Kad sam ja trazio od 4 g rama , nasao sam i u Sarajevu i u Capljini,
a kupio sam u Mostaru u netu.
Idi u neku prodavnicu za to ... xD
Gdje zivis .. ? to otidji , ako oni ne budu inf imali ... dat ce ti gdje ima kupiti , uvijek se snadjes neka'k
dej0geT je napisao/la:
Mjkt je's ti normalan ?
Gdje zivis .. ? to otidji , ako oni ne budu inf imali ... dat ce ti gdje ima kupiti , uvijek se snadjes neka'k
Znal ko gdje ima uzet povoljno ddr ?
1gb , 2 gb ?
1gb , 2 gb ?
lunarnik je napisao/la:
Znal ko gdje ima uzet povoljno ddr ?
1gb , 2 gb ?
1gb , 2 gb ?
eno ryL je napisao gdje ima
Fuke_Hax je napisao/la:
pa ev stari i ja sam u sada u mostaru...gdje tacno kako se zove radnja i kolko si ga tipla
.A platio sam ga 150, ugl. sam gledao da kupim gamerski komp. da sto se konf traje 8 ghodina 
Ali imas isto u ZK officu , to ti je u novom trznom , ako ne znas gdje to sve , novi trzni ti je na rondou , glavni "dio" Mostara.
E onda imas naci Piccolo , to ti je pizzeria i odma pokraj njega ti je Zk office.Tu imas sve to isto , samo mozda 40 KM skuplje ...
dej0geT je napisao/la:
Ja misli'm da ti je net kod titovog most'a
.A platio sam ga 150, ugl. sam gledao da kupim gamerski komp. da sto se konf traje 8 ghodina 
Ali imas isto u ZK officu , to ti je u novom trznom , ako ne znas gdje to sve , novi trzni ti je na rondou , glavni "dio" Mostara.
E onda imas naci Piccolo , to ti je pizzeria i odma pokraj njega ti je Zk office.Tu imas sve to isto , samo mozda 40 KM skuplje ...

zivio
nezz imal :s ja sam sebi stavio 8 gb po 2 ..
4 komada od 2 gb ..
4 komada od 2 gb ..
Ima moj drug 4gb u 1 slotu
ako niko ne pomogne posalji mi pm pa cu nazvati druga da ga beze ne uznemiravam, pa cu ti reci gdje je kupio
ako niko ne pomogne posalji mi pm pa cu nazvati druga da ga beze ne uznemiravam, pa cu ti reci gdje je kupio
po 2 komada ja znam samo da ima?!
Pogledaj na imtec.ba
www.imtec.ba , jeftino , ja mislim da imaa :$
www.imtec.ba , jeftino , ja mislim da imaa :$
CORSAIR PC3-1333 6144MB ORG CL9 Kit of 3 1333MHz
imas znaci jednu plocicu od 6gb u www.ingel.ba
imas znaci jednu plocicu od 6gb u www.ingel.ba
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.