Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezime foruma!

678 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.10.2005. u 23:10

Od pocetka do .... Gamers.ba foruma ovdje je sve vise RTD. osoba koji svoje postove pisu u stilu ...

1. Kako 3b3no rtd.tema ("Sta mislite u klanu Snipers") ccc .. - samo da svi vide kako sam ja LJUT I NAFURAN MORON -

2. Odgovaranje na temu, gdje blage veze nema koja je tema i pise nesto svoje deseto.

3. Prepire se nesto protiv veterna ovdje( Vs. Boki ) a blage veze nema da mu otac moze biti)

4. Dokle u Quraz cu vise citati ove RTD. mozgove koji pisu ... "Treba mi lektira "Glupi mozak od Kafke + kaze Gledao sam na google i nisam nasao" .. Pa onda mu neko kaze "JESI PROBAO U BIBLIOTECI" hahaha

5. Bu- ako imas problema sa Shop-om nema sta tu pricati. Regeneracija Shopa "Lagano se kaze ide sve iz pocetka" ... Vrijeme je!

6. Joj nemam bodova treba mi za BLACK SKIN ( Consola: amx_mod kick+ban za 10 sekundi ).

7. Vratite nam MAESA. + 100 Banova za 20 dana ...

8. jbg jos bih dodao ali se vis ene sjceam svega, ovih tema koje ovde jednome ... MOZGANJU KAKO NEKOGA DOKUCITI SAKOM!

9. 4250 clanova jednako:

a.) 85 % djece,

b.) 10 % Nafurani koji misle da psovanjem mogu promjenuti nesto, a ustvari svaka im vuse saku,

c 3 % koji se ponekad istaknu dobrim postom,

d.) 2% Ljudine ( svijetlo gamers.ba - Boki, bega i + 2 covijeka )

10. ajde cekam rtd. odgovore, cast onim koji znadnu odgovoriti - Boki znas koje i cekam odgovor.

U PM! VISE!

Rezime:

Kao sto sam rekao gore u jednom postu, cekam boki-jev post i evo docekao sam .. Tema kao sama je otvorena u pravi trenutak i samim tim cinom doprinjela je ovakvim postovima kojima skidam kapu ...
Neznam odakle poceti i sta reci vise ... Mozda bih mogao ovako.
Kad sam odlazio sa gamers.ba mislio sam da je to zadnji puta ali eto opet se vratimo starim boljkama ... Nisam mogao vise izdzati sva ova preseravanja: noob, spammer, google kao sto Boki navede .. jendostavno pun mi quraz bio svega vise... I otisao sam ...
Kroz dva mjeseca sam dosao ... da vidim kakvo je stanje i ono sto sam tada napisao zadnji puta prije dva mjeseca nista nije promjenulo ni poslije. Kazete da ima Nade, ima jer nikada ni ne umire...svi se nadamo necemu ... A Boze moj cemu ... U zivotu svom, odkako postoji gamers. ba i od kada igram sa pocetkom gamers-a, Tu zaraznu igru CS, nisam mogao naci neki dolican post kojeg bih pohvalio .. osim mozda onih Talibanceta aka Tali-a, i onih famozni BAN-ova od Maes-a ...
Napomena: Za 5 godina gamers.ba ili koliko vec ima ga nisam dozivio BAN, a evo zasto:

1. U pocetku poslije registracije samo sam se navikavao na forum
2. Onda sam citao tudje postove
3. Ako sam nesto znao onda sam odgovarao
4. Prvi sam puta naucio sta je Spamm od Vas
5. Poslije 2 mjeseca sam napisao jedan veoma dug post na temu ( Ako se sjecam ) "Upgrade gamers.ba na novi mod" ili tako nesto slicno, a radilo se o promjeni foruma i pravljenja necega novoga ...
Spammanje je tada bilo strano i nemozemo pricati o tome ... jer nije bilo samara, nije bilo aplauza, nije bilo slicni stvari oko pomilovanja. Vec jednostavno dodje Maes zaplese malo po forumu - ono 16 Banova na dan ..

Za samo jednu losu recenicu BAN, ali je bilo dobro to sto ih je poslije toga Bu!( Korpumpirani fanatik ) skidao, naravno preko stele ...
Pouka iz BAN opcije je bila: Jednom BAN moguc dozivotni i svi su to postivali ... A sad nema toga jer imamo evo 4250 membera i neznam koliko od toga BANOVA ( Nisam gledao statistiku ) .. i svi mogu napraviti novi account ..

Dalje:

Jednostavno receno niko se vise ne pridrzava PRAVILA ( Zar ih ima ), HELP-a ( Zar mi treba ja idem u Srednju skolu Neku ), Postavljanja Vijesti ( Ma neka ja napisem glupost, pa ako prodje opet cu sutra isto - Umobolno rTD. mozgic ) ... itd.

Tome se nemoze u kraj stati jer svega 3 Admina budu ovdje i nemogu ljudi na sve stici ... razumljivo ...

Sto se tice foruma i kvaliteta i kvantiteta svega ovdje, mogu samo dati rijeci Hvale i nista vise...Zaista se Administracija trudi da napravio najbolji forum na prostoru balkana ..

Ostalo ne bih dodavao jer kao tvorac jednog posta nemogu sve doreci, i dosegnuti krajnji misao posta .. uvijek se nesto zaboravi pisajuci ..

Poruka i mozda savjet Admina-ma:

UVODJENJE KARTONA PORED editiranja posta,Admini znate gdje je to,(bilo je to na www.extremegamers.co.ba, tko zna ), a radi se o zutim, plavim i crvenim kartonima ...

1. Zuti karton - 15 kom. - Opomena! - 1 Plavi.
2. Plavi Karton - 8 kom. - Pred BAN! - 1 Crveni.
3. Crveni Karton - 3 komada - BAN!

Naravno u razmatranje bih ulazili odgovori kartona sa razlogom ...

Sve ovo je samo onako, jer ni ovo nece nigdje dovesti ..

P.S. Pozdravljam Boki-a, Musu(Ljuticu), TheStoku (radnika), SkyWalkera (Adrianu Limu), Begu (real Man), node(gdje si covjece), gC!( izlozicu te, sta radis to sa bodovima djeci- ),Bozu ( lave slusa li te papagaj ) i ostale koje sam zaboravio ...

Vilenjak aka Preki Sud!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.