Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

AMX_MOD

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.08.2007. u 22:00

Ako neko moze odma da mi da link dje mogu da skinem amx_mod ....
Jako mi se spava da bi trazio po netu....

hvala
namjesteno ... buraz glavnog admina na frag-arena a sirko je admin pa da se oduze
eniGma! je napisao/la:
namjesteno ... buraz glavnog admina na frag-arena a sirko je admin pa da se oduze

da se oduze , rofl sa 30 bodova , sta moze buraz od glavno , eto ja sam glavni pa mi buraz nezna pw ni nista.

Nije namjesteno
da se oduze , rofl sa 30 bodova , sta moze buraz od glavno , eto ja sam glavni pa mi buraz nezna pw ni nista.

Nije namjesteno
FRAG`LIRYO je napisao/la:

Nije namjesteno

Trazi : AMX MOD
Results : Pronadjeno je vise od 200 rezultata, upisite jos neki pojam za pretragu.

eniGma! je napisao/la:
Trazi : AMX MOD
Results : Pronadjeno je vise od 200 rezultata, upisite jos neki pojam za pretragu.

tebi je sve nemjesteno prvo nisam znao za temu ja sam korstio opciju trazi inaso sam slucajno nesto sam cito oko amxa zato .l.
Ne znam da li je iko primijetio, ali pazite sad ovo :

Autor temu postavio 31.08.07 u 16:00:00 sati
Ovaj sto je dobio bodove odgovorio 31.08.07 u 16:00:15

Razlika samo 15 sec.

Prvo, za 15 sec nije mogao da sve ovo uradi, da otvori temu, da stisne na "odgovori" pa da nadze link, i da stisne "posalji" ?

Ovo je bilo ovako," refresuj 3 4 sad, otvorio sam temu i ti odgovori sto prije....."

Steta momci zajebali ste se, niste mislili na vrijeme

Jedino ako te uhvatio u falangu
gfx je napisao/la:
Ne znam da li je iko primijetio, ali pazite sad ovo :

Autor temu postavio 31.08.07 u 16:00:00 sati
Ovaj sto je dobio bodove odgovorio 31.08.07 u 16:00:15

Razlika samo 15 sec.

Prvo, za 15 sec nije mogao da sve ovo uradi, da otvori temu, da stisne na "odgovori" pa da nadze link, i da stisne "posalji" ?

Ovo je bilo ovako," refresuj 3 4 sad, otvorio sam temu i ti odgovori sto prije....."

Steta momci zajebali ste se, niste mislili na vrijeme :\'(

Jedino ako te uhvatio u falangu

slucajnost
steal je napisao/la:
http://gamers.ba/download.php?id=42 eto

Ova adresa nije u redu nemogu skinuti HeHe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.