Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezime foruma!

678 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.10.2005. u 23:10

Od pocetka do .... Gamers.ba foruma ovdje je sve vise RTD. osoba koji svoje postove pisu u stilu ...

1. Kako 3b3no rtd.tema ("Sta mislite u klanu Snipers") ccc .. - samo da svi vide kako sam ja LJUT I NAFURAN MORON -

2. Odgovaranje na temu, gdje blage veze nema koja je tema i pise nesto svoje deseto.

3. Prepire se nesto protiv veterna ovdje( Vs. Boki ) a blage veze nema da mu otac moze biti)

4. Dokle u Quraz cu vise citati ove RTD. mozgove koji pisu ... "Treba mi lektira "Glupi mozak od Kafke + kaze Gledao sam na google i nisam nasao" .. Pa onda mu neko kaze "JESI PROBAO U BIBLIOTECI" hahaha

5. Bu- ako imas problema sa Shop-om nema sta tu pricati. Regeneracija Shopa "Lagano se kaze ide sve iz pocetka" ... Vrijeme je!

6. Joj nemam bodova treba mi za BLACK SKIN ( Consola: amx_mod kick+ban za 10 sekundi ).

7. Vratite nam MAESA. + 100 Banova za 20 dana ...

8. jbg jos bih dodao ali se vis ene sjceam svega, ovih tema koje ovde jednome ... MOZGANJU KAKO NEKOGA DOKUCITI SAKOM!

9. 4250 clanova jednako:

a.) 85 % djece,

b.) 10 % Nafurani koji misle da psovanjem mogu promjenuti nesto, a ustvari svaka im vuse saku,

c 3 % koji se ponekad istaknu dobrim postom,

d.) 2% Ljudine ( svijetlo gamers.ba - Boki, bega i + 2 covijeka )

10. ajde cekam rtd. odgovore, cast onim koji znadnu odgovoriti - Boki znas koje i cekam odgovor.

U PM! VISE!

To se vec zna odavno ..
Slazem se sa svim tvojim tacka optuznice !
Sudija nisam kriv
               aYaS je napisao/la:
To se vec zna odavno ..
Slazem se sa svim tvojim tacka optuznice !
Sudija nisam kriv

Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno!...

Preki sudija svega ovdje ... !

Citiram:

"ebeno letaldilano dijete, jesi kucao plsticima ili nogicama"

Dokaz kako u jendom postu moze biti toliko humora, svijetla i optzube protiv njih!
E vako, da pocmem odnekle...sa svime tim sto si napisao se u potpunosti slazem, svaki dan dolaze RTD teme, vec si ih naveo dosta, pa da je nenadodajem, svaki dan se postavi min. 3-4 teme, koje su vec nekad bile ili su tako glupe da mi se gadi i procitat do kraja, nego samo ugasim...isto tako mi idu na zivce oni koi neznaju odg. na postavljeno pitanje, pa covjeku umjesto da nista nenapisu, ili probaju pomoci, oni ga napadaju, psuju mu sve, govore SPAMERU i.t.d a ustvari oni su ispali jedini debili (nek razmisle malo) jer nemaju odgovora pa samo da dobiju jedan post vise...na vecinu odgovorenih pitanja odgovor je (spameru, debilu,imas google.com pa trazi)...ja sam na gamers.ba od 12-1 mj. i nemam puno postova, neki ce mislit da ga posjecivam svako 1 mj. ali nije tako, svaki dan sam na njemu, i kad otvorim temu koja bude debilna, jednostavno necu da odgovaram jer nemozes na glupu temu dati "dobar" odgovor, jednostavno ga nema...dok ostali, barem vecina njih koi su isto tako na gamers.ba od kad sam i ja, i on ima sada 600 i kusur postova...sve te postove je dobio SPAMAJUCI, bas sam pratio vecinu njih, na jednu temu odgovori 5-6 puta (sve debilni odgovori) ili nece da editira hebeni post, nego pise jos 1 post...i tako. necu da ih spominjem sada po nickovima, sami ce se otkrit kao vecina njih koi su vec BANOVANI i taj su BAN zasluzili 101%
Mislim da nema koristi od ovih tema, jer ce ova tema vec za koi dan biti ZABORAVLJENA, i nastavit ce se dalje desavati glupe teme, pitanja, odgovori i.t.d
Evo nemoram nista reci, pogledaj ovih nekoliko odgovora prije mene, oni ce ti sve RECI...
Bok1 nemoj mi ce ljutit puno, nece vise ovde biti spamera
Jojim te bubavi

Sto se ova tema nestavi u NAJZANIMLJIVIJE?
               banovan2x je napisao/la:
I nisi dodo jos
11. dode debila "joj ovaj forum nevalja nista"

To su neki ljudi koji zavide ovako orginalnom i kvalitetnom forumu na kojeg je bU potrosio toliko vremena,da bi nama ovako bilo dobro druziti se...Medjutim sto puta se je govorilo zasto je ovo ovako,mislim zasto ljudi pisu gluposti po forumu...Ima mnogo razloga,ali evo npr:
-misle da ce s tim stici neku reputaciju zato sto imaju vise postova
-bodovi

Ja mislim da su ovo dva glavna razloga,ali et ovaj prvi razlog shvatice jednom da nije to tako,a drugi razlog je povezan sa prvim,jer misle ako imaju vise bodova i pise im status pr0 da je odmah glavni.Mada to ljudi ne razumiju.Vremenom ljudi ce te vise cijeniti(naravno ako budes dobar prema drugima).Ne mozes ti za jedan dan sve uraditi.Trudi se sto vise mozes i vidjeces da ce sve samo od sebe doci.
Zar nije pametnije napisati neki kvalitetan post i onda vidjeces da ce ljudi fakat prema tebi biti bolji.Npr. Bozo koji je admin ovdje,ja se dobro sjecam onog njegovog posta o wow-u.Tad nisam igrao wow-a i nisam razumio o cemu se radi,medjutim toliko je zanimljiv bio da sam ga svega procitao.I naravno poslije toga svi ga znaju kao naseg pisca ,ali et opet kazem iako ga ne znam,meni se cini kao extra lik.

Ne znam sta vise da kazem,ipak nadam se da ce jednog dana biti bolje.Mohamed hvala!
Totalno upravu...

a ono za lektiru i biblioteku sam bio ja,bas zato jer mi idu na zivce s tim lektirama...
Sve je receno ali evo i od mene nesto malo : ja sam na ovom forumu josh od onog starog cs-bih.net-a tako je bilo nest ja mislim.Vidite tad ovoga nije bilo ovoliko spama jest ipak Forum je ali ovih bodova,nije bilo shopa i ko ima bodova i ko ima galeriju i sve iz shopa on je faca NE NISTA.Bio je jedan noramlni forum pishes ti nesto i samo ce stojati slika/avatar i broj postova.Sad je to drugacije pa Ado je to i iskoristio : Znaci ljudi ne neki nacin mogu sticati "slavu" i postat "face" tako sto imaju 1000 bodova i 10000 postova njemu je to dobro jer dolazi sve vise i vise ljudi ovdje svaki dan...i jednog dana ce se ovaj njegov trug i isplatit !
ps: ja mislim da je B0zo poceo sa jednom temom davno davno "Zene igraci Cs-a" tu su mu je mislim bili prvi jaki postovi.Svako cast bega i Manda i boki koji ce nesto napisati
bega dobar AVATAR
U vecini stvari se slazem sa tobom,ali djabe ti je ovo kad ce njih 50% nastaviti sa tim svojim spamom
Najbolje bi bilo kada bi se maes vratio,ili kada bi bokiju dali admina,bilo bi i samara i banova i svega
Ali opet pola njih nezna da je ovo :
-gaming comunity
-site za igre i igrice
da na ovom site-u nema:
-lektira
-referata i jos mnogo toga
Ovdje kad lik postavi neku temu o nekoj igrici pojedini ga odmah pocnu savjetovat da ne igra to da mu je bolje ovo-ono...a gejmerski site....i ne shvataju da je furka pametnije odgovorit 1 post nego 10 laprdat
Btw. Jos nesto sto se tiche ovih tzv. klanova
Ako ih je 10 aktivno,od ova 152 ja cu ruku dat
eh ,, ovako ..
na gamersu sam od prosle godine ,,, tam negdje oktobar novembar..
tad je tako reci bilo gotiva na gamersu ,,, maes je bio tu ,, banovi su padali ,, malo je bilo spamera ,, puno manje clanova ,, puno manje retardiranih tema i postova..
ali evo doslo je vrijeme kad jedan korisnik na dan (necu reci koji)
postavi 10 tema ,, svaka mu tema po 2-3 recenice maksimalno ima ..
u posljednje vrijeme rijetko postam jer stvarno se nema na sta postati,, vecina postavljenih tema je glupo postavljeno il je "nidze veze" ko sto bok1 kaze

vratiti maes-a (kao sto rece Mohamed) makar na 7 dana,,
maes je covjek bez srca banovat ce 50-60 membera za tih 7 dana ,, ostali ce se prestrasiti ,, mozda i prestati posjecivati gamers..

a evo ti sto kazu bezze forum itd..
bega je rekao ,, da je originalan forum,, bU ga je napravio,, nema ga na planeti ovakvog..

85% "nafurane" djece treba da se malo kulturnije ponasa prema starijim gamerima ..
prvo procitajte profil ,, pa onda nekom nest recite...

nikad tu nisam bio radi bodova ,, post count sto se mene tice mozete ukinuti.. ( a to je ono sto privlaci klince na ovaj forum)

naj posteri po meni su ,, bok1 , Boz0, webz , bega
i to se nece promijeniti ..

ovo sto pokaziva rodjendane je dobra stvar..
uvijek mozes vidjeti ako neko ima 2 nicka ,, npr sad ovaj Jopa_vessna i jopa_ ,, tak nesto ,, neznam zasto ima 2 nicka ?
cista glupost..

uh taman sam zagrijao prste sad za kantera

ovom prilikom pozdravljam svog idola BL@DE-a !

Mohamed potpuno si upravu!Znam i sam kad napisem neku temu odma neki odgovore mi ruzno da sam il retard il da ne znam pisat,il da trazim odg.negdje tamo deseto,pa bolje nemoj mi nista pisat,il pisi mi normalno!JEst ja napisem nekad i neku pjesmu al to je ono hajd tema nek se nasmiju malo ljudi...nista lose

Inace na gamers.ba NAZALOST sve je vise djece i to kvari ovaj forum nacisto!
Sto se mene tice najbolje bi bilo prvo ukinuti bodove, kao sto netko rece 90% djece dolazi radi toga. . . Usto sve dovesti maes-a, podijeliti jedno 400 banova i tada bi se filtrirao najgori sljam... Posjecenost foruma i broj novih tema bi pao za 250% ali bi vecina tema imala barem neki smisao. . .
Ovoliko pisanje gluposti nema smisla, cim netko dodje sa strane na forum samo vidi teme kao sto je Mohamed vec napisao... Ako vam je to cilj onda neka. Mislim da prvo treba prihvatiti realno : BiH je mala drzava i ne mozete vi imati 2000 aktivnih gamera koji ce stvarati diskusije i ostalo. Ako nas ima 50 nek nas ima 50 kome drugom treba ovaj site ako ne nama Ove bih spamere apsolutno banovao sve do jednoga. I ja sam isto na forumu jos od starog csbih-a i eto imam ovih nekih 400 postova... Sada samo gledam kako spameri kupe preko 500 postova u mjesec dana i onda se fali kao on ima puno postova. Svasta... Nekada sam se trudio nekome odgovoriti na nesto a sada sam napisao 20 postova u zadnjih godinu dana . . . Razlog : dodjem na gamers.ba i citam samo jadne spamerske komentare tipa : "sta ti meni imas govoriti da sam glup a pogledaj nemas niti jedan bod",
"treba mi lektira ta i ta " itd . . . 90% tema ja nikako i ne citam iz jednostavnog razloga zato sto vec iz naslova vidim da se radi o glupostima. Nekada sam znao ne propustiti niti jednu temu u mjesec dana. Svakidasnja rutina medju forumima je bio gamers.ba. Danas odem jednom u 3 dana samo ga refresham i to iz dosade...

P.S uz to sve necu sada da imenujem nikoga zato sto svi VEOMA dobro znate o kome se radi.
Mohamed aka Vilenjak Licno ...

Dobro na ovoj temi je to sto se odmah vidi koje covjek i ko Zna pisati i obrazloziti pravu temu,, A pogeldajte nema Spammera... Zaista zanimljivo...

Nesmiju se javiti jer ono sto imaju reci jest samo to: spammer, glupa tema, google pretraga, i slicno sranje koje je svima vec danas dosta ...

Bega, Key., redline, Sephiroth, Shulz jos cekam Boki-ja ...
Svaka cast!

LJudi da ne bih i ja sastavljao referat samo kratko svaka cast na ovim gore postovima
Mislim da si u potpunosti u pravu ...Ima mnogo djece pa na kraj pamete ima i one djece koja nesto znaju ,razumiju ,a stvarno ima da kazem glupe da *** sacuva.Sto se tice postova nema mi nista mrze ako taj koji cita tema nerazumije nista pa odg na sa , itD.Sto jednostavno treba otkloniti sa gamers.ba .Ako neznas odgovor na temu nemoj ni odgovarati na nju ha ja. I ovo sto pitaju za shop ,sto mi nece plavi gamers ,tamni pa ljudi boziji zante li vi citati "REINKARNACIJA".A neke teme su stvarno haus ...
ev vidish odma su pocheli isti postovi
PA STA FFS STA TEBE BRIGA ? omg pusti ih neka gube vrjeme ffs omg..-
Shvatite vec jednom da admini ne mogu (ili nemaju srca) da banuju nekoga jer je 2-3 puta ispao glupi spammer. Jbg, toga je uvijek bilo... debilska grupica djecice u trci za bodovima i postovima. Sumnjam da cete to moci promijeniti (mozda maes)
Bilo bi lijepo kad bi se moglo uvesti ocjenjivanje bodova po kvalitetu, recimo da admin ima skalu od 1-10 pored svakog posta i da se tako dobijaju bodovi. Ukidanjem bodova bi mozda smanjilo spam ali to mi je nekako debilsko rjesenje jer ima onih koji bodove posteno zaradjuju i uzivaju u tome...
Eh , hajde sada odmah da damo covijeku aplauz za ovu temu , mada sam mislio da ce je neko staviti drugi kojemu je stalo da " naseg " misljenja ... al eto Ad0 - Benjo - Bozidare , ja ocekujem vashe odgovore na ovu temu , mada ... mozda to i nece biti tako adekvatan i kvalitetan odgovor ma ova sva pitanje , dali nam ustvari sve ovo treba da diskutujemo o tome ko kako pise , ko o cemu pise , mislim sve tu ima nesto svoje , ebga nemogu sada neka dijeca .. sha ja znam od 15 god i nize da daje neke kvalitetne odgovore koji ce se svidjeti ... i meni i vecini foruma , ebga ipak nemozemo ni svi isto da volimo ni svi isto da postujemo ..niti da svi budemo medjusobno dobro svako sa svakim .

Naime : u ovaj forum je toliko truda ulagano , ovaj forum je dozivio toliko promijena .. od jednog Tal1'a koji je uvijek davao neznam ni ja sam nekako najace postove barem po meni , mada vecina gamera ga se nesjeca ... ipak historiska licnost , mozda i nama na ovome forumu treba neko kao sto je bio on ... da pogadza svaki put u neku nedodirivu tacku ... ali eto s vremena na vrijeme , dolaze nam neki novi gameri .. koji uce od ovih starijih .. .. meni se desavalo vishe puta da udzem na forum i npr kliknem i gledam ko je online ... pa hajde reko da vidim .. sta taj covijek ustvari pise toliko i odakle njemu 1000 postova .. ili sha ja znam malo manje .. kada sam ja tu od prvog dana ... Kad samo se razocaram vidim da u svkoj njegovom odgovoru lezi nekakava zelja za nekim bodom , zelja da neko procita da je on tu nesto odogovorio , zelja za tim da se hvali nekome od svoje raje .. kako je on " cool " i kako ima nekih 500 postova i sada je on cool licnost u svojoj mizernoj sredini ... al ipak trebamo ih razmijeti ... razlika medju nama uvijek postoji i uvijek ce postojati ... Mislim ne netrebamo da ih napadamo , pruzimo i njima jednu sansu ... svi smo mi nekad bili spameri ... dok nismo ustvari vidjeli da od toga nema nista , dajte i njima malo vise paznje ... dajte i njima neki savijet ... i mene je maes banovao pa mogu reci jedno 5 puta , zasto ?? jer sam se i ja nekad ponasao nedolicno mojim " godinama " , al eto ipak smo nas dvojcia nasli zajednicki jezik , mislim ... hocu da kazem .. da se svi mogu promoijeniti sa par lijepih stvari .. sa malo vise paznje .

Nikad se ustvari nista zapitali zasto se tolike temu podizu iz dana u dan .. hm ... ipak ja mislim da je sve to da bi .. se privukla paznja ... da bih neko " rekao " eh da vidimo sta se krije iza te teme , da bih mozda dobio aplauz ... da bih se nesto promijenilo u njegovom statusu , mozda ce mu neko od admina reci to to bravo ... i ebga njemu ce to biti jedno malo " ostvarenje snova ".... sada neznam , evo upravo danas sam se probudio , orva stvar koju sam uradio jeste da sam digao www.gamers.ba , pa sam onda digao msn i zapalio cigaru , dok je mama kuhala prvu i jutarnju ( meni najdrazu) kafu .. i kada sam pogledao teme nije mi se odgovoraalo uopste .. mislim da bi se nesto pod hitno trebalo mijenjati ..

Sto se tice " Kvantiteta " foruma , mislim da mozemo da budemo prezadovoljni , sto se tice " Kvaliteta " foruma , mozemo da budemo .. hm ... ocajno zadovoljni ..

Al neka " nada " se negasi , ipak imamo tu novih narastaja koju su vrlo inteligentni ... koju mogu da pruze dobar post , od kojeg se meni .. sve okrene u stomaku od neke dragosti od nekog zadovoljstva. Naima u moje oko je upalo par klinaca ( mada se oni ljute kad ih tako zovem al sta je tu je , nadam se da ce mi oprostiti ) koji mogu da pruze svima nama zadovoljstvo u tim postovima , replikama , monologu , dijalogu .. ( MaNda aka charlitos BL@DE , Schulz , key , smiley , pura , bega , ash , puma ) mislim ... naci ce te sa njima zajednicki jezik ( ako sam nekoga zaboravio ispricavam se ) uvijek su tu , dan za danom , trude se , daju kvalitetne odgovore , mislim da bi se svi trebali ugledati na njih sto se tice mladze populacije ...

Sto se tice : meni ravnih po godinama : hm pa tu je uvijek neprikosnoveni Vilenjak , Bozidar aka Yoshii , Cac0 , Musa , theSTOKA , weLLa , hm .. admini : ado koji je uvijek tu da bih nekoga nagradio , barem kako sam ja do sada vidio da je slabo dijelio samare , to samo od sebe govori koliko covijek ustvari zeli da svi vide svoje greske , gC koji je uvijek tu ... da da neko adekvatno misljenje sto se tice .. nekih neznam ni ja kako da se izrazim cyber sranja , al eto ... nadam se da nisam koga zaboravio " opet " i da cemo svi jednog dana diskutovati u nekim lijepim stvarima , a ne iz dana u dan napadati neke likove koji stavljaju " neke teme " tipa : zelio bih da budem Cage i jos rtd'ariranijih odgovora tipa : ne ti nemozes da bude Cage >

Zelio bih samo jos da kazem par stvari , jer su me vise ruke zabolile od silnog kucanja : da bih se nesto trebalo da mijenja u administraciji : da bih trebao da se rodi jedan novi ALEN GREDIC aka maestro i onda bih tada sve bilo makar manje spamera i makar manje idiota koji iz dana u dan svoje postove svode na tri rijeci : noob , debil , google ...

- Zahvalio bih se svima koji su dali odgovor na ovu temu , nadam se da ce se makar nesto promijeniti u nasem daljenjem koristenju ovoga site'a

p.s : ovim putem pozdravjlam svoju djevojku Nerminu : sa porukom volim te bejB

- Posted by Bok1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.