Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Vratiti opciju - poklanjanje bodova

1.261 pregled · 105 odgovora · otvorena 02.01.2009. u 20:39

Posto u zadnje vrijeme ima i previse tema gdje korisnici jedni drugima poklanjaju bodove (rodjendan, bozic, nova godina, pomoc, imendan, sunetdan) i time samo unistavaju nas cijenjeni portal, odlucio sam postaviti ovu temu i svrhu vracanja opcije poklanjanja / davanja bodova.
Neki od vas se mozda i sjecaju te opcije, koja je u medjuvremenu iskljucena, radi zloupotrebe.
Naravno, sada bi bio sistem gdje administratori moraju odobriti tranfer bodova sa jednog accounta na drugi i time onemoguciti zloupotrebu te funkcije (tipa neko nekome skonta pw i salje sebi i svojoj rodbini bodove)

Takodje, mozda bi vratili i opciju da administratori mogu davati bodove korisnicima, u vidu neke nagrade, da ne ide sve preko tema :)

Nakon glasanja, pozeljno bi bilo da ostavite neko objasnjenje zbog cega ste glasali na jednu od 2 opcije (kemu racunamo kao DA)

ps.
ovo je moja ideja koju nisam podjelio sa drugima (prvenstveno adom i kemom), tako, ako ne bude realizovana - do njih je '-,-
Da. Jer ako se to ne vrati, stalno ce biti glupih tema sa namjestanjem bodova.
titaN_ je napisao/la:
mnogi admini ce davat bodove svojim poznanicima..:*:*
Jesi'l siguran ?
ima tu nekih admina koje daju bodove svojim poznanicima..kon
Meni bi drago bilo da se ta opcija vrati, huh kolko ima da je nije bilo nekih finih 3 ili 4 godine:D:D

ajde Kemo obraduj nas u ovoj 2009 godini sa tom opcijom!

@ Ash: vedrane natjeraj gaaaaaaaa:D:D:D
Pa nek se vrati, ali nek se teme lockaju odmah po davanju bodova i nek se ne javljaju botovi koji se odmah pisat evo me, a nisu doticni koji trebaju dobiti. Ako se javi nek im slijedi ban. GL
1. Vracanje ove opcije je pravo dobra stvar jer bi sada mogli davati bodove bez straha hoce li me banovati i tako te stvari, znaci sto se toga tice dobra ideja pravo.
2. A mozda i nije jer i ovaj put moze biti zl0upotrebe davanja bodova, jer mislim da treba naci nekog super casnog i postenog momka da to sve nadgleda i prati.

Uglavnom sve u svemu mislim da se ovo treba vratiti jer ce uvijek na g.ba biti davanja bodova. 8-)8-)8-)
Jedno veliko DAAA.. Prvenstveno smanjio bi se broj glupih tema...

Takodje, mozda bi vratili i opciju da administratori mogu davati bodove korisnicima, u vidu neke nagrade, da ne ide sve preko tema - OVO nikako DA, jer bi ovaj site postao cirkus 10000%.. Znaci NEEEEEE!!!!
[/U]det wos bi grejt[U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U]
xxxk je napisao/la:
[/U]det wos bi grejt[U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U][/U][U]
Idi skoluj se.

A glasao sam za 3. opciju i podrzavam ideju radi suzbijanja spama i preglednosti foruma.

@ dej0geT

Imaces me pravo citirati tek kada budes na mom nivou i ne skreci sa teme!
Tribble je napisao/la:
Idi skoluj se.

A glasao sam za 3. opciju i podrzavam ideju radi suzbijanja spama i preglednosti foruma.

@ dej0geT

Imaces me pravo citirati tek kada budes na mom nivou i ne skreci sa teme!
idol ?

OMG

Imas ironije imalo kralju ?
slazem se sa administracijom treba to ubaciti samo da ne zloupotrebljavaju to
naši admini su svi fini dečki ...

neće biti zloupotrebe ...
eNta je napisao/la:
Jesi'l siguran ?
dobro entel

ovo je sigurno u tvoju korist

I siguran je da će bit bodova naguravke, toga je uvijek bilo i bit' će ...

I hajd' nemojte glumit Prometeje
Sve je to fino, lijepo, sjajno, bajno dok se bude normalno i uredno koristilo.
Sta ce vrijeme donijeti sa tim i da li ce se zloupotrebljavati, sam Bog zna.
nc je napisao/la:
Ne, zato sto ce admini poklanjati bodove onima koje vole.
A sto nebi poklanjali ?
ja mislim da je to uredu da se vrati davanje/poklanjanje boodova nego da se otvaraju svako 1sat teme ono samo da dam drugu bodeve i to..

JA SAM ZA POVRATAK DAVANJA/POKLANJANJA bodova
Memson je napisao/la:
A sto nebi poklanjali ?
Zato sto nije fer da se jedni trude da dobiju bodove a drugi da ih dobiju na lijepe oci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.