Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SCiG - BiH petition... hajmo pokusati

1.612 pregleda · 42 odgovora · otvorena 15.10.2005. u 19:45

prvo da kazem musa bravo care to se zove hladna glava.
btw Beograd ima nesto malo manje od 2 miliona stanovnika sa svim opstinama

@topic
Ljudi... pa jel moguce da ozbiljno pravite peticiju (ako sto pomislite da sam zabrinut z*** mogucnosti da peticija promeni nesto, moram da vas razocaram)?
Garantujem da ovo nije bila poslednja (i najbitnija za obe repke verovatno) ne bi bilo toliko strasti na tribinama. Ali i ovako se nije desilo nista toliko strasno da se moze nazvati presedanom. Pre nego sto poverujete svim huskacima ovde recicu i nesto za muriju nasu. Tacno je da je uneto mnogo stvari koje su zabranjane... ali to se ovde radi vec 15 godina pa su i navijaci postali dovitljivi kao krijumcari ... jako je tesko da se sve zapleni, mada ruku na srce verovatno se nasao i koji ker koji je namerno progledao kroz prste. Ali sto se tice same intervencije policije.... pa cim je krenulo sranje oni su krenuli da biju i guraju te "nase" divljake, a kolko sam cuo pritisli su "vase" na kraj tribina (i to je standarna procedura kod nas). A pojedinci od tih "vasih" su provocirali (sto neopravdava reakciju) tako sto se neko popne na ogradu, upire prstom u pojedince na "nasoj" tribini i dere se i pokazuje da ce ga zaklati i slicno. Mislim i da je taj prvi dobio kamen u glavu.
Za kraj pogledajte derbije u Italiji, Grckoj, Turskoj... tamo mrtvih ima na utakmicama. A ako bas hocete za primer reprezentacije.... uzmite drugog komsiju za primer. Hrvatsku reprezentaciju (u bilo kojem sportu) uvek prate divljaci. Secam se onog sranja u Sloveniji sto su napravili kad smo ih dobili u vaterpolu... vidim i u fudbalu su isti. Naravno to su isto tako neandertalci kao sto ih i mi i vi imamo.
najiskrenije nista necete postici, samo cete se razocarati na kraj. Bolje svi da gledamo kako da dignemo standard u zivotu i neke skole da pozavrsavamo nego da se prepucavamo na tribinama i forumima.
aj pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.