Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sudnji Dan

642 pregleda · 0 odgovora · otvorena 09.11.2005. u 00:26

"Neće nastupiti Sudnji dan dok ne zarate dvije velike skupine,između kojih će se povesti ogromna bitka,a obje će biti iste vjere i dok se ne pojave lažni poslanici,čiji će broj dostići blizu 30,a svaki od njih će tvrditi da je Allahov poslanik..."

Obratite pažnju na ovaj zadnji dio o poslanicima!

Ne znam koliko je do sad bilo laznih poslanika ali sad sam sigurno vidio jednog na televiziji u emisiji Centralni Zatvor!

EVO STA JE sVE PRIČAO:

"Najtačnije moje osobine su opisane u knjizi od Haruna Jahije,u knjizi "Isa će doći"

"Ja imam ovdje ispisanih razgovora u svojim sveskama koliko hoćete,sa bogom,o raznim stvarima..."

"U Bosni se vodi hladni rat..."

KAŽE DA MU JE NEKI DAN BOG LIČNO REKAO NEKE STVARI O DŽORDŽU BUŠU!!!EVO CITATA:"Bog je veoma ljut na Dzordz Buša...on nije nikakav moj sljedbenik itd,itd..."

KAŽE:"SEJTAN CE POKUSATI DA UVJERI LJUDE DA TO NISAM JA,A AKO DO TOGA DODJE ONDA CE BITI SMAK SVIJETA)

To je sve od citata za sad

[Evo sad malo o njemu,njegovom oblacenju itd...]

Vjerovali ili ne on čak govori da ima svesku(po koricama bih zakljucio da je iz Merkatora il tako nesto)u kojoj zapisuje svoje razgovore s Uzvišenim...(sveska je zelene boje s slikom kravice!!!)

Na vratu ima medaljon za koji kaže da ga nije sam dizajnirao već inspiracijom(valjda viših sila)

Pa zar poslanici dijele letke i kataloge na kojim reklamiraju svoju vjeru(on naravno ima jedan od tih)

Na prvi pogled sam pomislio da je neki druid jer je bio obučen u bijelu pelerinu i nosio je štap(!!!)u ruci...Pa zar da povjerujemo nekom da je poslanik zbog odjeće koju nosi
(Neki ga je gledaoc pitao šta da li će u toj odjeći hodati i u decembru(a naravno nema ni cipela na nogama već je posve bos!!!))

Pa sta da kažemPrvo smo otkrili dinosaurusa(ispostavilo se da je kuna zlatica),pa smo onda mislili da su u Hercegovini
nadjeni ostaci Troje,pa nedavno ova piramida a sad-poslanik u Bosni!

Pa gdje ide ovaj naš svijetSigurno ne na dobro a vi sad recite šta mislite o svemu ovome!

Ima tog još,čak sam snimio i na kasetu a ako se sjetim još nečega javit ću vam tako pogledajte s vremena na vrijeme ovu temu!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.