Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mcdonalds u bih?

461 pregled · 20 odgovora · otvorena 07.12.2005. u 20:17

Imali Mc'd u bih? Ako ne, Sto nema?, zna li iko ako planiraju praviti?
kakva je ovo tema i ima u sarajevu valjda
lol , ima u hrasnici mcdonald's , samo neznam , ja mislim da u njemu prodaju robu nesto kao secund hand
McDonalds se trebao otvoriti '99. ...sto nije ne znam.

Ali Sarajevo spada medu rijekte gradove koji nemaju McDonalds...medu kojima je i PjongJang
bilo ti je to u novinama. nema jer je neki nas politicar (ne navodi se ime) rekao ne treba nama mcdonalds imamo mi buregdzinice, cevabdzinice i burekdzinice :/ .. jbga to je kad seljak dodje na vlast :x
               puma je napisao/la:
bilo ti je to u novinama. nema jer je neki nas politicar (ne navodi se ime) rekao ne treba nama mcdonalds imamo mi buregdzinice, cevabdzinice i burekdzinice :/ .. jbga to je kad seljak dodje na vlast :x

cuj seljak... pametan covjek, koji ce nam qurac mcD ako imamo najbolju hranu... i btw mcD je najgori fast food koji postoji, nije vise ni blizu popularan koa sto je bio, a mislim i kad bi neko htio da otvori mcD nije mu potrebna saglasnost nikakvog politicara, samo treba da kupi fanchise (licencu)
pa ocam u mcd sho bi pojo za 5 maraka,sto bi bio jedan hamburger i 0,25 cole, mogu u cevadzinici , 10 cevapa, kajmaka i jos vode kolko hocu ocam
u novinama sam nedavno procitao da su izjavili da ne riskiruju jer imaju konkurenciju sarajevske cevapcice
ahhhhhh ja bi volio da ima McD ... dotuzili vise cevapi
ovako mcdonalds nema ni u Sarajevu, ni nigdje u BiH,
trebao se izgraditi jedan kod Druge Gimnazije u Sarajevu gdje se trenutno nalazi park,ali mi to nismo dopustili
Vise volim otici do trovaca na pljeskavicu za 2.50KM nego da u McDonaldsu potrosim bez veze oko 5-6KM. Sta ce nam oni.
kakav mc dondalds u bosni haha nece to biti kod nas i stace nam to najaci hamburger kod otrova kod studentskih domova na bjelavama a kod mc donaldsa hamburger mal pojedes ih 5 nista kod otrova 2 nemozes ni zinut vishe
@pa ocam u mcd sho bi pojo za 5 maraka,sto bi bio jedan hamburger i 0,25 cole, mogu u cevadzinici , 10 cevapa, kajmaka i jos vode kolko hocu ocam

- jesi li ti ikad jeo u mcdonaldsu?... Mozda davno i zaboravio ukus

@cuj seljak... pametan covjek, koji ce nam qurac mcD ako imamo najbolju hranu... i btw mcD je najgori fast food koji postoji, nije vise ni blizu popularan koa sto je bio, a mislim i kad bi neko htio da otvori mcD nije mu potrebna saglasnost nikakvog politicara, samo treba da kupi fanchise (licencu)

-Mcdonalds je sve popularniji i popularniji , specialno sad kad su poceli graditi u 3rd world countries. Mcdonalds se popeo na 11o mjesto kao naj***atija firma na svijetu , prija 4 godine je bila na 29om mjestu... nemoj ocati odgovarat ako ces pustat lazi... 2, nije mcdonaldsova licence for sale...

- MCDONALDS IS THE SHIT , I CANT LIVE WITHOUT IT
Mc donnalds je za debile najaci su cevapi i pita ba j... ti njihov hamburger,big mack,cheeseburger i te gluposti to t i je otrov sine moj
Kazu ako u nekoj zemlji nije prisutna Coca Cola i MCDonalds onda tu nije prisutna Amerika ... kod nas jest al nema mc'a ... problem je sto sarajevo odnosno BiH ne uspanjava neke njihove mjere pa stoga ne moze biti u BiH ... citao sam ovo davno jednom al niko me nije pitao pa nisam ni odgovorio !

znaci ovo je slicno kao kod fudbala ,ako nemas licencu ne mozes igrati u europi i svijetu ... tako i za mcdonalds , nemas uslove nema hamburgera !
de sta vam je ba.Bija sam ja u Splitu jednom i jeo u mcdonaldsu,covjece za 25 kuna dobijes hamburger ogroman,pomfrita masu i ogromnu casu kole s leda...25 kuna,to ti je oko 5 maraka.A cevapi samo u nas 3-4 km ....BUDITE NORMALNI MALO
poz
McD srnje!!!... Burger King je zakon hehe... kad sam bio u Istambulu, redovno smo isli u BK, dok u McD samo jednom ... zasto... pa oni hamburgeri u sarajevu u cevabdzinicama (pojedinim) su 100x bolji ba...

a inace i cevapi su vise dosadili... nemozes se 20 godina cevapima hranit ...
kakav crni mcdonlads , dok sam zivio u munchenu visio sam ko mali , ali ovdje fino imas puno toga sve prirodno a ne mcdonaldsa i sranja pune hemija i nekih kloniranih zivotinja koje su preklane , bolje zdravo i prirodno nego nes vjestacko plasticno puno hemikalija i ebo colu , SARAJEVSKA ZAKON!!!
ma sta ce se otvarati mc´donalds u bih ka ce da propadne...
Ma dobro , realno gleadajuci pitanje je vremena kad ce se otvoriti McDonald's , hoce li to biti za godinu , dvije , tri , al ce se otvoriti sigurno ,
Al et ima onaj Burger King na Č.Vili ,
               Mafia je napisao/la:
nishta nema ljepshe kada pojedesh tanjur graha i poslije tog zapalis cigaru i prnes!

i jos kiselog kupusa za salatu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.