Forum žalbi? ne važno. Htio sam se nadovezati za moderatore World of Warcraft foruma , manjina radi svoj posao , dok većina dodje i jednostavno procita koju temu jednom u godini i ošamari bez ikakvog razloga? Npr. makz , izmedju mene i njega jest bilo konflikta dosta , čak i u irl. Ali sada kad je dobio moderatora , on je sad na većem levelu da se izrazimo tako i daje sebi pravo da radi sta želi? ošamari postove koje on želi? koji su pravedni? ni na jednu dosad temu koja je imala veze sa wowom nije dao konkretan odgovor , usporedno tome , moglo bi se pratiti moji postovi i moji odgovori na wow teme i njegovi odgovori. Ja sam cak na 80% tema odgovorio i većina postova
napisani od moje strane završili su sa " Post dobio aplauz: trapoo" i slično. Valjda ako ste našli moderatore , dajte da rade nešto kvalitetno , a ne sad da iskaljavaju svoja "govna" i svoju nadrkanost zato sto oni imaju probleme oko škole i sličnih stvari i samo dodju na forum i podjele šamare. Bar da objasni zašto šamar? Nadam se da će gamers.ba administracija poduzeti nešto. Ima drugih persona koji jedva čekaju da im se dodijeli moderator i da pomažu drugima , a ne samo da se pojave i šamare bez razloga. Jednostavno nemogu tolerisati takve gluposti i takodjer se izvinjavam Fatalu radi pmova ne može da stane pa sam morao da napišem na ovaj način.
napisani od moje strane završili su sa " Post dobio aplauz: trapoo" i slično. Valjda ako ste našli moderatore , dajte da rade nešto kvalitetno , a ne sad da iskaljavaju svoja "govna" i svoju nadrkanost zato sto oni imaju probleme oko škole i sličnih stvari i samo dodju na forum i podjele šamare. Bar da objasni zašto šamar? Nadam se da će gamers.ba administracija poduzeti nešto. Ima drugih persona koji jedva čekaju da im se dodijeli moderator i da pomažu drugima , a ne samo da se pojave i šamare bez razloga. Jednostavno nemogu tolerisati takve gluposti i takodjer se izvinjavam Fatalu radi pmova ne može da stane pa sam morao da napišem na ovaj način.
?
?
bar po mom
a pogotovo na nekim wow temama za razliku od tebe..