Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Žalba na moderatore World of Warcraft dijela

896 pregleda · 57 odgovora · otvorena 24.12.2008. u 11:53

Forum žalbi? ne važno. Htio sam se nadovezati za moderatore World of Warcraft foruma , manjina radi svoj posao , dok većina dodje i jednostavno procita koju temu jednom u godini i ošamari bez ikakvog razloga? Npr. makz , izmedju mene i njega jest bilo konflikta dosta , čak i u irl. Ali sada kad je dobio moderatora , on je sad na većem levelu da se izrazimo tako i daje sebi pravo da radi sta želi? ošamari postove koje on želi? koji su pravedni? ni na jednu dosad temu koja je imala veze sa wowom nije dao konkretan odgovor , usporedno tome , moglo bi se pratiti moji postovi i moji odgovori na wow teme i njegovi odgovori. Ja sam cak na 80% tema odgovorio i većina postova
napisani od moje strane završili su sa " Post dobio aplauz: trapoo" i slično. Valjda ako ste našli moderatore , dajte da rade nešto kvalitetno , a ne sad da iskaljavaju svoja "govna" i svoju nadrkanost zato sto oni imaju probleme oko škole i sličnih stvari i samo dodju na forum i podjele šamare. Bar da objasni zašto šamar? Nadam se da će gamers.ba administracija poduzeti nešto. Ima drugih persona koji jedva čekaju da im se dodijeli moderator i da pomažu drugima , a ne samo da se pojave i šamare bez razloga. Jednostavno nemogu tolerisati takve gluposti i takodjer se izvinjavam Fatalu radi pmova ne može da stane pa sam morao da napišem na ovaj način.
cannabis4posho je napisao/la:
A ti kao nesto hoces da ispadnes smijesan?
Halo kid smiri hormone.
- Sad ti lafo ispao pametan i meni nešta kid :) ?

- Vidim da si isfrustrian i neću da te diram, agonija oko wow moderatora ccc.. Idi brate nađi neku curu pa uživaj, nemoj meni pametovati ovde...

- Jesen u meni tuguje... D:
smk je napisao/la:
- Sad ti lafo ispao pametan i meni nešta kid ?

- Vidim da si isfrustrian i neću da te diram, agonija oko wow moderatora ccc.. Idi brate nađi neku curu pa uživaj, nemoj meni pametovati ovde...

- Jesen u meni tuguje... D:
Pa ti i jesi kid.
Nisam uopste isfrustriran bas naprotiv danas dobro raspolozen ali necete vi ovdje cirkus radit kao sto ste prije zato su i dati moderatori.
Ti ako hoces mene da diras bujrum koji hoces kvart pa se vidimo da se "diramo".
Ja curu imam odavno oni koji me znaju znaju i da imam a bolje je tebi da nadjes curu ili momka pa da se igras necega normalnog a ne da spamas po 4umu.
cannabis4posho je napisao/la:
Pa ti i jesi kid.
Nisam uopste isfrustriran bas naprotiv danas dobro raspolozen ali necete vi ovdje cirkus radit kao sto ste prije zato su i dati moderatori.
Ti ako hoces mene da diras bujrum koji hoces kvart pa se vidimo da se "diramo".
Ja curu imam odavno oni koji me znaju znaju i da imam a bolje je tebi da nadjes curu ili momka pa da se igras necega normalnog a ne da spamas po 4umu.
- Pod zvezdamaa, si zaspalaa, ja sam samo Vagabundo nananaaa...

- Cilega zivota ja sam tija samo nju, da do njenog srca naaadjem puuuuuutttt
smk je napisao/la:
- Pod zvezdamaa, si zaspalaa, ja sam samo Vagabundo nananaaa...

- Cilega zivota ja sam tija samo nju, da do njenog srca naaadjem puuuuuutttt
Dodaj stih i nick ce mi se crvenit
gAte je napisao/la:
ma pasha u svakom slucaju ti si u pravu! imao sam ja tih problema sa pojedinim adminima na starom g.ba, pa dok ih nisam u real life vidio nisu vise samarali!
koji god post da sam napisao dobar ili los oni meni samar! toga vise nema! 9-)
i ?
jest primjetio sam, znas dosta o wow-u bolje bi bilo da tebi dadu moderatora al et ko smo mi da odlucujemo :D
Nemoj mi malog benjamina
fini su modovi vala bez zamjerki
samo ih treba vise biti bar po mom
1. stvar makz nije imao pravo da osamari nase postove
2. makz neobavlja kvalitetan posao moderatora
3. svaki moderator je dobio moda jer je add nekog admina na msn i peglao ga 24/7 da mu da status
4. nijedan mod nije dobio status bez ulizivanja adminima
5. makz ima konflikte samnom i venomusom , to mu nedaje pravo da se iskaljuje sa njegovim "moderatorom".
6. boli me ku**c za bodove , nek me samara do jutra
7. krivo mi jer me samara na postove koji su napisani normalno, bez spamma
8. nek pogleda svoje postove pa nek sam sebe samara, jer je neizmjerno ofiran
9. boli me ku**c sto neko ima admina, moda, ili bilo sta, jer da mi sad daju SUPER ADMINISTRATORA SA SVIM PRISTUPIMA NA gamersu nebi uzeo tu funkciju, jer je SRANJE bit admin/mod
10. svi znamo da je site, i sama drzava puna korupcije tipa : " ee brate sta ima kad cemo pricat za onog moda " dovoljno znam kako to ide i sta je bit svega, [ nemojte mi pricat po zaslugama ovo ono , nidje veze ]

11. dam vam cist primjer kako sam ja dobio GM-a na Terranet wow serveru.. addam ti ja LoKi-ja na msn, i pricam sa njim i peglam ga po citav dan o nekim glupostima, da mi on na kraju da GM-A pa na kraju ROOT admina.. veoma tesko... takav je ovo narod, bosna, ma nevazno.. sve u svemu nista neces dobit ako nekomuniciras sa nadleznim.

12. @ maki ispao si jos vise djetinjastiji u mojim ocima ... nikad da odrastes i da svatis da nije sve imaginarnom svjetu.. meni gamers.ba bukvalno nista ne znaci u zivotu.. ovdje dolazim samo jer mi je navika, 3 godine vec posjecujem ovaj site.

13. makz jeste da igra wowa, haj sve to... al zloupotrebljavati svoju funkciju na nekom pod forumu da se nekome svetis? to je po meni jadno..

ovo se nece zavrsiti na topicu koji je zatrpan odgovorima spammera.

I da.. ako bude ovaj topic osamaren ili zakljucan od nekog admina, nebi me zacudilo da je to maki, jer sam cuo da je imao password od nekog admina prije.

ovom prilikom trazim od admina da opomene makija na njegovo ponasanje, ili da mu se skine mod status.

Tako je bilo i sa TOrque onim .. iz Fan arta.. lik je dao bespotreban samar entelu i tup, skinu mu status.

Znam da je wall of text i da vam je mrsko citat.. al to su cinjenice.
Stvarno mi je preko glave djetinjastog ponasanja , i svega toga..

Hajd da smo spammali , i lupali gluposti, nego svaki svoj post pisem da ima veze sa temom, i nikad nekrsim pravila ovog portala.

Pogledajte makijeve postove.. i skontajte ko pise bespotrebne POSTOVE.

Napr. Prije par sedmica , dodje maki postavi temu " PAYPAL NEAM BODOVA HAJ KO TACNO ODGOVORI APLAUZ"

paypal u wow forumu? eh nikad ti nekoristis svoj status da bi nesto postigao...

jos jedan dokaz da je maki jedan neodgovorni djecak koji misli da je bog na gamers-u zato sto ima moderatora >_>.
qme sve si to upravu.
ne sjecam se nesto da je aktivan na g.ba a pogotovo na nekim wow temama za razliku od tebe..

ako igra wow-a ne znaci da zna sve o njemu.. po meni ti, vertazzar ste zasluzili vise moda neg on ..
Svako ima pravo da da svoj komentar pa bio to loš il' bio to dobar po nekog. Realno ja sam čitam kako svi "pljuju" po Adminima/Modovima, pa alo i "mi" smo ljudi kao i vi. Vašim prijetnjama, psovanjem, itd nećete postići ništa, ala ama baš ništa. Sve ja razumijem, da se vi i isfurate, iznervirate, i šta ja znam šta više kad vam Admin/Mod ošamari post, ali shvatite da i "nama" nije lako. Opet mogli ste nekad i da pohvalite nekog Admina/Moda, pa će se vjerovatno i taj neko "smilovati" na vas, pa će možda otvoriti neki Kontest, Raspravo, gdje će svako učestvovati, gdje će svako imati šanse da dobije koji bod, da dobije malo respecta.
Et, to je neko moje mišljenje.
zivio je napisao/la:
po meni, jedan od najvaznijih zadataka moderatora i jeste da dijeli samare i aplauze.
pa ako je dobio moderatora ne znači da mora skakat' oko svakog, pomagat' vise nego sto moze i sto zna. njegov zadatak je da uredjuje svoj podforum, da brise ono sto ne valja i ako vec ne postoji nista da valja da sam to napravi.
Ako si vec dobio moda bilo bi lijepo postavit neku temu, napisat vijest, uradit nesto korisno. A ne samo udarat samare i aplauze sto moze svaka budala.

Ne igram wow-a, al' prije dok sam igro uvjek su bili neki eventi i nikad bas nikad nisam nasao neku temu o tome ovde. Mislim da bi to prvenstveno trebali raditi modovi.
SchiziQue je napisao/la:
Bola uzmite POLUAUTOMATSKE STROJVE U RUKU - MOTIKU - DIGNES JE SAMA PADA, I RJESITE TO IZMEDU SEBE, OVDJE STVARATE FRKU SVAKOME

Osamari me qumeeeeeeeeeee
anozle imas pravo slazes se s tobom!
INDEX je napisao/la:
Ako si vec dobio moda bilo bi lijepo postavit neku temu, napisat vijest, uradit nesto korisno. A ne samo udarat samare i aplauze sto moze svaka budala.

Ne igram wow-a, al' prije dok sam igro uvjek su bili neki eventi i nikad bas nikad nisam nasao neku temu o tome ovde. Mislim da bi to prvenstveno trebali raditi modovi.
Kad bude event, pisaće se... Jel znaš kad je zadnji event bio? Vjerovatno ne znaš, tako da nemoj te pisati ne provjerene stvari. Ne podjenjujem nikog, ali ne dam pod prvo na sebe
Kad napises glupost dobices samar, kad uradis nesto korisno dobices aplauz.
Cao.
trapoo je napisao/la:
Svako ima pravo da da svoj komentar pa bio to loš il' bio to dobar po nekog. Realno ja sam čitam kako svi "pljuju" po Adminima/Modovima, pa alo i "mi" smo ljudi kao i vi. Vašim prijetnjama, psovanjem, itd nećete postići ništa, ala ama baš ništa. Sve ja razumijem, da se vi i isfurate, iznervirate, i šta ja znam šta više kad vam Admin/Mod ošamari post, ali shvatite da i "nama" nije lako. Opet mogli ste nekad i da pohvalite nekog Admina/Moda, pa će se vjerovatno i taj neko "smilovati" na vas, pa će možda otvoriti neki Kontest, Raspravo, gdje će svako učestvovati, gdje će svako imati šanse da dobije koji bod, da dobije malo respecta.
Et, to je neko moje mišljenje.
ev ja vas sve po(')valjujem

Neću da ulazim u raspravu ko valja a ko ne.
Ima šupaka, to stoji.

@cannabis

hajd' molim te šuti
pls ] x 252353243

@edit
što ovaj lik gore kaže : mito i korupcija.
Eto vas ko fudbalski savez.
Zasjeli gore okruženi samim sobom.

Nesvjesno se pretvarate u nešto čemu ste se jučer gadili.
Dok ste još bili mi (:

@ SVI SMO MI NA G.BA JEDNAKI -
NEKI MANjE, A NEKI VIŠE
Vertazzar je napisao/la:
1. stvar makz nije imao pravo da osamari nase postove
2. makz neobavlja kvalitetan posao moderatora
3. svaki moderator je dobio moda jer je add nekog admina na msn i peglao ga 24/7 da mu da status
4. nijedan mod nije dobio status bez ulizivanja adminima
5. makz ima konflikte samnom i venomusom , to mu nedaje pravo da se iskaljuje sa njegovim "moderatorom".
6. boli me ku**c za bodove , nek me samara do jutra
7. krivo mi jer me samara na postove koji su napisani normalno, bez spamma
8. nek pogleda svoje postove pa nek sam sebe samara, jer je neizmjerno ofiran
9. boli me ku**c sto neko ima admina, moda, ili bilo sta, jer da mi sad daju SUPER ADMINISTRATORA SA SVIM PRISTUPIMA NA gamersu nebi uzeo tu funkciju, jer je SRANJE bit admin/mod
10. svi znamo da je site, i sama drzava puna korupcije tipa : " ee brate sta ima kad cemo pricat za onog moda " dovoljno znam kako to ide i sta je bit svega, [ nemojte mi pricat po zaslugama ovo ono , nidje veze ]

11. dam vam cist primjer kako sam ja dobio GM-a na Terranet wow serveru.. addam ti ja LoKi-ja na msn, i pricam sa njim i peglam ga po citav dan o nekim glupostima, da mi on na kraju da GM-A pa na kraju ROOT admina.. veoma tesko... takav je ovo narod, bosna, ma nevazno.. sve u svemu nista neces dobit ako nekomuniciras sa nadleznim.

12. @ maki ispao si jos vise djetinjastiji u mojim ocima ... nikad da odrastes i da svatis da nije sve imaginarnom svjetu.. meni gamers.ba bukvalno nista ne znaci u zivotu.. ovdje dolazim samo jer mi je navika, 3 godine vec posjecujem ovaj site.

13. makz jeste da igra wowa, haj sve to... al zloupotrebljavati svoju funkciju na nekom pod forumu da se nekome svetis? to je po meni jadno..

ovo se nece zavrsiti na topicu koji je zatrpan odgovorima spammera.

I da.. ako bude ovaj topic osamaren ili zakljucan od nekog admina, nebi me zacudilo da je to maki, jer sam cuo da je imao password od nekog admina prije.

ovom prilikom trazim od admina da opomene makija na njegovo ponasanje, ili da mu se skine mod status.

Tako je bilo i sa TOrque onim .. iz Fan arta.. lik je dao bespotreban samar entelu i tup, skinu mu status.

Znam da je wall of text i da vam je mrsko citat.. al to su cinjenice.
Stvarno mi je preko glave djetinjastog ponasanja , i svega toga..

Hajd da smo spammali , i lupali gluposti, nego svaki svoj post pisem da ima veze sa temom, i nikad nekrsim pravila ovog portala.

Pogledajte makijeve postove.. i skontajte ko pise bespotrebne POSTOVE.

Napr. Prije par sedmica , dodje maki postavi temu " PAYPAL NEAM BODOVA HAJ KO TACNO ODGOVORI APLAUZ"

paypal u wow forumu? eh nikad ti nekoristis svoj status da bi nesto postigao...

jos jedan dokaz da je maki jedan neodgovorni djecak koji misli da je bog na gamers-u zato sto ima moderatora >_>.
Ti si veoma glup.
1. Imao sam pravo, pricali ste nebuloze.
2. Po cemu to zakljucujes? Jel' moram odgovoriti na svaku temu o private serveru da bi ti uvidjeo da sam active?
3. Nikoga nisam peglao, mod mi je obecan prije ovog novog gamersa.
4. Krivo ti sto ti nisi dobio.
5. Ne samaram samo tvoju familiju, vec i sve ostale.
6. Vidim...
7. Npr?
8. Ko mi kaze?
9. Ubio bi nekog da mozes imat moda.
10. Nikad nikoga nisam molio za moda. 2 puta istu stvar pisem. -_-
11. Nidze veze?
12. Ja posjecujem 4. Stariji si od mene 2 god.
GZ!

To za paypal nije bilo koristenje statusa, vec ako nemam bodova da nagradim korisnika koji mi je pomogao, bar da mu dam aplauz.

Sa ovim zadnjim ispadas jadan i ocajan. Tvoju iskompleksiranost da i ne spominjem.
I da... ako ces vec pisati zalbe i kojekakva sranja, nauci osnovna gramaticka pravila i upotrebu tacke i zareza.

tcbb
smk je napisao/la:
- Ne, nego koji si ti faktor da se NE SLAŽEŠ?

- Po meni najjači mod VLEXINHO iako nije u WOWU ipak je nekako realan ..

- Ovo je forum, i ima svako pravo da dadne svoje misljenje !

- Po tebi najaci mod VLEXINHO ? Jel zato sto dolazi iz Subotice kao i ti, i zato sto ga (sigurno) znas u RL ? ili je zbog toga sto je "nekako REALAN" ?

BTW :

Idol ti je Danijel Pavlović ? no comment -_-

@ Vertazzar : 3 i 4 totalno-djelimicno netacno.

Ostalo je tvoje subjektivno misljenje, tako da ne zelim da ga komentarisem.

quiTTT je napisao/la:
- Ovo je forum, i ima svako pravo da dadne svoje misljenje !

- Po tebi najaci mod VLEXINHO ? Jel zato sto dolazi iz Subotice kao i ti, i zato sto ga (sigurno) znas u RL ? ili je zbog toga sto je "nekako REALAN" ?

BTW :

Idol ti je Danijel Pavlović ? no comment -_-

- Svitlo nek joj, ljubi lice, lipo ka u cesarice..

- Živeo Danijel ''Daki'' Pavlović

- Vlex najjači mod zato što imam pravo na mišljenje ?

- Ja sam samo vagabundo ?
Makz je napisao/la:
Ti si veoma glup.
1. Imao sam pravo, pricali ste nebuloze.
2. Po cemu to zakljucujes? Jel' moram odgovoriti na svaku temu o private serveru da bi ti uvidjeo da sam active?
3. Nikoga nisam peglao, mod mi je obecan prije ovog novog gamersa.
4. Krivo ti sto ti nisi dobio.
5. Ne samaram samo tvoju familiju, vec i sve ostale.
6. Vidim...
7. Npr?
8. Ko mi kaze?
9. Ubio bi nekog da mozes imat moda.
10. Nikad nikoga nisam molio za moda. 2 puta istu stvar pisem. -_-
11. Nidze veze?
12. Ja posjecujem 4. Stariji si od mene 2 god.
GZ!

To za paypal nije bilo koristenje statusa, vec ako nemam bodova da nagradim korisnika koji mi je pomogao, bar da mu dam aplauz.

Sa ovim zadnjim ispadas jadan i ocajan. Tvoju iskompleksiranost da i ne spominjem.
I da... ako ces vec pisati zalbe i kojekakva sranja, nauci osnovna gramaticka pravila i upotrebu tacke i zareza.

tcbb
mod ti je obećan ,normalno

Ne znam kome su mazali oči temama:

" et raja,navratite,otvoren konkurs za admine,neće bit štele Bogam(ono i progutali ) "

SVI SMO MI NA G.BA JEDNAKI-
NEKI MANjE, A NEKI VIŠE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.