Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD4 problem-pomoc!

296 pregleda · 19 odgovora · otvorena 01.02.2009. u 10:55

instalirao sam cod 4,punkbuster, patcheve 1.6 i 1.7.. iden igrat multiplayer i u koji god server uđm pojavi mi se!!

Scheray PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player "Scheray"... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a

prijatelj mi je sve isto napravia i radi mu bez problema???? :*
Jesi updateovo u Punkbuster cod4?

Udjes u pb,odes u my games tako nesto,nadjes cod4,pisat ce ti tamo onda nesto update sl. kliknes to , sacekas i mozes igrati:P
do keya je jer je to crackani key koji pola ljudi ima ^^
to je razlog al kad promjenis key promjenti ce ti se i rank :(
Promjeni key code... I ako na tom imas neki veci rank lako je promjenit da ti ostane samo udji u cod 4 multiplayer kreiraj sebi na lanu igru i promjeni key code u opcijama...
kad udjem na serrver izbaci me nakon 2 min i pise mladen punbuster kick 0 minutes...sta da radim sa punk busterom
Mladjox je napisao/la:
kad udjem na serrver izbaci me nakon 2 min i pise mladen punbuster kick 0 minutes...sta da radim sa punk busterom
odes na str

evenbalance.com
i downloadujes punbuster for all windows games
uradis update i siguno ce moci:)
ma radio sam to i nece onda me izbaci i pise nestoGUID BAN 50a15a0a:*
Mladjox je napisao/la:
ma radio sam to i nece onda me izbaci i pise nestoGUID BAN 50a15a0a:*
nadi care novi Cdkey jer ti je taj trenutni banovan...
pozz..imam cod 4 problem cim udjem u server izbaci me i pise bad boy punkbuster permanent ban issued on this game server for player bad boy ....global punkbuster guid ban 80aa239e i ako mi kazete da update pb gdje se pb nalazi u mom kompjuteru i kako cu update pomozite:(
hunter_100@
ovako care i ti moras promjeniti cdkey jer na to serveru si banovan sa tim cdkey-em, a sto se tice update PB idi na google i trazi pbsetup i to je to
men je to bilo frendu,samo promjenis cd-key i sve uredu.Key imas naci na forumima tak da nema problema
TAJ I JA IMAM PROBLEM PRIJE SAM PROMENIJO CD KEY ONDA SAM UPDATAO ALI SVE JEDNO IMAM GUDI BAN NEMAM POJIMA ZASTO TREBAM POMOC HITNO :*:*:*:*
ej u mene pise nes punkbuster kicked player (0minutes)
restriction:Disallowed Program/driver (80251)
moze pomoc!!!
jer moze ko stavit imena puno crackanih servera posto nemam org key
ty
Ja imam isti taj problem pise nes "global punkbuster guid ban pa neki broj" E sad, updato sam punk, promjenio sto cd keya i uvijek mi pise isto, reinstaliro igru i opet isto!!!! Jer neko zna neko rijesenje koje bi i pomoglo??? Unaprijed hvala!!!!!!
i ja imam problem s cd key,promijenio sam stotinu
i samo mi pise key code in use please try reconnecting later,ko mi moze pomoci?:S:S
Veliki pozdrav forumasi imam problem sa komp.Sve do neko vrijeme mi je radilo normalno!!!I odjednom pocele su mi stopat igre.Znaci 5 min sve OK a 10min stopa i tako se periodicno mjenja.Sve mi igre stopaju.Na cod4 fps mi bude 212 i onda opadne na 10 i nemere dalje.. :).

My Config:
AMD athlon 5600+ 2,91 ghz dual core
2,00 gb rama
nvidia 8500gt 512 mb
Prosjecan komp
Please HELP!!!
HVALA!
ovako.igram cod4 već godinu dana bez problema.i u zadnje vrijeme mi se stalno pojavljuje conection interupted.neznam šta da radim!!!! trebam pomoć!!!!;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.