Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

CoD 4

115 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.02.2009. u 19:14

instalirao sam CoD 4 i normalno krekovao,sad kad hocu da pokrenem SP ili MP nije vazno ali uvijek dobijem sljedeci error:
Error During Initialization
Couldn't load filesyscheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

eto pa ako neko zna u cemu je problem i pomogne mi dobit ce ove bodove...
hvala unaprijed
- bilo tema tonu, ne pokreces igru preko pravog shortcuta
- btw za mp ti trebaju patchevi 1.6 i 1.7
aajte molim vas recite preko cega onda pokrecem,net mi je trenutno pravo spor pa nemogu koristiti search a za patcheve cu se i sam vec nekako snaci
Los_Sarajevo je napisao/la:
aajte molim vas recite preko cega onda pokrecem,net mi je trenutno pravo spor pa nemogu koristiti search a za patcheve cu se i sam vec nekako snaci
- pa na kraju instalacije si trebo dobit da izaberes hocel li da ti kreira shortcut na desktopu
- a imas na start > all programs > activision > cod4
izabrao sam da mi kreira shortcut i preko toga pokusavam pokrenut ali mi izbaci error isto kad preko starta pokusam opet mi izbaci eror
Los_Sarajevo je napisao/la:
izabrao sam da mi kreira shortcut i preko toga pokusavam pokrenut ali mi izbaci error isto kad preko starta pokusam opet mi izbaci eror
Uzmi od nekog drugog CD, pa instaliraj k'o insan :)
kupi orginal i neces imati problema ili ga skini sa neta ako ti treba link na pm mi javi
vako odes u C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare i nadi iw3sp.exe i iw3mp.exe

ovo iw3sp.exe je za singlplayer

ovo iw3mp.exe je za multiplayer

samo click dva puta na sta os igrat sp il mp i upalice ti se i mozes od njih napravit shortcut samo desni klik na njih i stisni creat a shortcut i on ti napravi shortcut i ti ga samo stavis na desktom da nemoras stalno ic u mapu coda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.