Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ROME TOTAL WAR

1.172 pregleda · 28 odgovora · otvorena 14.10.2005. u 12:35

Neznam dali se ova igra moze potpuno svrstati u RTS ali sigurno njeni RTS elementi nisu na odmaku. Neznam koliko od vas ju je igralo ako je upste neko igrao, ali za mene ova igra obuhvaca skoro sve elemente sto bi jedna dobra strategija trebala imati.

Osim sto se bavite ekonomijom svoga "carstva" sto je iskljucivo Turn-based strategy, ima i opcija da tokom bitke vi vodite napad/odbranu. Sto je iskljucivo strateski element.

Izlaskom R:TW-Barbarian Invasion-(exp), igra me je u potpunosti zaokupila. Jednostavno vas natjera da pocnete zivjeti svijetom Rimljana i Barbara.

Zelio bih cuti vasa misljenja o igri. S kojom stranom volite da igrati, omiljene jedinice i mozda neki opis neke jako zanimljive bitke sto vam se dogodila.
stvarno dobra igrica nisam se skidao sa nje,nekako kao da imaš potpunu vlast a nije ni teska a bolja mi je od medieval II total war
grafika je ok a uvijek se može desiti preokret što je pravo dobro
stvarno super igrica
joj....igra je pravo dobra..nisam se skidao sa nje..igrao sam je davno i najdrazi su mi onu rimljani oni u plavoj boji..zaboravio sam kako se zovu...predobra igra a pogotovo je dobra sto ima multiplayer
Zna neko koji server za rome total war ,,,,
ali ne za nastavak nego baš za prvi dio
Nije nesto igra.jeste grafika mrak i sve ali je malo gameplay glup.Nisu to strategije kao AOE ili Stronghold,nego tu samo dobijete odredeni broj vojnika i na otvorenom polju se ubijate.Kome vojnici umru izgubio je...Nije nesto zabavna ako mene pitate.:D
Pr0_GaMeR je napisao/la:
Nije nesto igra.jeste grafika mrak i sve ali je malo gameplay glup.Nisu to strategije kao AOE ili Stronghold,nego tu samo dobijete odredeni broj vojnika i na otvorenom polju se ubijate.Kome vojnici umru izgubio je...Nije nesto zabavna ako mene pitate.:D
Jesi ti uopste igr'o imperial mod? :D Rim je sto se svega tice mnogo realniji od stronglold-a, Age-a i ostalih... U Rimu, npr., mozes sa istom vojskom postici 2 potpuno razlicita uspjeha, dok u ovim ostalim udaraju jedan drugoga dok jedan ne izgubi energiju.... :D I da, da te jos jednom pitam:

Jesi ti uopste igr'o imperial mod? :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.