Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ROME TOTAL WAR

1.172 pregleda · 28 odgovora · otvorena 14.10.2005. u 12:35

Neznam dali se ova igra moze potpuno svrstati u RTS ali sigurno njeni RTS elementi nisu na odmaku. Neznam koliko od vas ju je igralo ako je upste neko igrao, ali za mene ova igra obuhvaca skoro sve elemente sto bi jedna dobra strategija trebala imati.

Osim sto se bavite ekonomijom svoga "carstva" sto je iskljucivo Turn-based strategy, ima i opcija da tokom bitke vi vodite napad/odbranu. Sto je iskljucivo strateski element.

Izlaskom R:TW-Barbarian Invasion-(exp), igra me je u potpunosti zaokupila. Jednostavno vas natjera da pocnete zivjeti svijetom Rimljana i Barbara.

Zelio bih cuti vasa misljenja o igri. S kojom stranom volite da igrati, omiljene jedinice i mozda neki opis neke jako zanimljive bitke sto vam se dogodila.
Nisam imao priliku da igram singleplayer na ovoj mojoj kanti od kompjutera ali sam dosta puta igrao u multiplayeru. sto sam vidio super. odlicno napravljena borba, dobar zoom, mocne jedinice. mocno mi je ono zoomiras u bitku ono bas realno, bore se sve jednice, guzva, metez... .
igrao sam je u neonu kad nema mjesta na northu zakon je
Jedna od najboljih strategija ikad napravljenih!!!!!!!!!
U klasicnom Romu igram sa selecuid-ima, a u Barbarian invasion sa Saxonima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.