Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medieval II: Total War

97 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.08.2011. u 19:34

E pozdrav raja kupio sam nedavno medivl 2 orginal ..i et jucer sam ga instalirao....
Kad sam poceo igrati ima samo sa 4 zemlje da se pocne igrati.....a meni je prijatlej govorio da se moze sa svim zemljama igrati koje postije u toj igrici....a ja mogu samo sa 4 jel li to zbog igrice ili moram nesto uraditi ili moram preci neku kampanju pa mi se otvore neke zemlje?
i ako ako uopste mogu igrati sa drugim zemljama osim ove cetri sto ima kod mene koliko ih onda ima? :D
ja mislim da moras osvajati te Zemlje sa kojima zelis igrati :)
Moras patch instalirat , otvori google i nadji koji .
De ba ne lažite čovjeka koji vam je ku**c xd

Ovako, kad odeš onu 'Great campagin' il kako se već zove, nisam odavno igrao, uglavnom, odaberi Short Campagin. To je ono da osvojiš 15-20 teritorija i da uništiš jednu ili dvije države (najveće rivale države koje odabereš na početku). Kada završiš taj short campagin, otkljućava ti se još jedno10-15 država koje su playable
Thanks.......ev sutra pocinjem igrat pa da precem tu kampanju ja mislim da je naj bolje sa EN krenuti?
predem kapanju i to je to.....al za patch mi je ovaj prejak lik imam vec patch 1.3...poz hvala
moras proc kampanju, tj pobijedit u ratu...

postoji i drugi nacin, to je da editujes tekstualni fajl i onda otkljucas sve...

descr_strat tamo ces vidjet playable, pa lista fakcija koje su otkljucane, a ispod imas unlockable, i lista ostalih...

Cut ove unlockable i paste ispod playable, i rijesen problem 9-)
Braniac je napisao/la:
De ba ne lažite čovjeka koji vam je ku**c xd

Ovako, kad odeš onu 'Great campagin' il kako se već zove, nisam odavno igrao, uglavnom, odaberi Short Campagin. To je ono da osvojiš 15-20 teritorija i da uništiš jednu ili dvije države (najveće rivale države koje odabereš na početku). Kada završiš taj short campagin, otkljućava ti se još jedno10-15 država koje su playable :)
Hvala ti Brate !

I meni je pomoglo ,igrica je zakon :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.