Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

[PIC] - My work

715 pregleda · 61 odgovor · otvorena 07.12.2008. u 16:41

Evo jedan moj novi rad nakon 2-3 mjeseca pauze odlucio sam napraviti nesh novo :D Ocjenite, recite svoje misljenje. :P

jako.
odlican rad... svaka cast
mozda da si malo manje brusheva ubacio i sklonio ovo svjetlo sa ovog crnog djavla,meni bi se sig. puno vise svidjelo.ali sve u svemu izgleda dobro,.mozda nije tezak posao,ali si fino ukomponovao brusheve,boje i sl.svaka cast,samo nastavi tako.

Post dobio aplauz od torQ7u_

prejak oca mi :$
Za moj ukus mrzim brusheve koje neko ukomponuje u rad sto si ti ddobro uradio

ocjena awerage
ovo je extra, odlicno si ovo napravio
Nikad da se naucite kometarisati nije ljudi dovoljno da kazete samo "prejak" "odlican" jedna rijec i gotovo, probajte u samo 1 recenici da kazete sta vam se svidja a sta ne, meni npr nesvidja sto ima malo vise braseva nego sto je potrebno, pogotov onaj centralni jer se nevidi bas ostali dijelovi slike kako treba.
Ali svidja mi se tema slike, i odabir boja braseva i backgorunda...
pozz.
Kunem se da sam vidi negdje ovaj tutorial [deviantart] =)

Inace odlicno si ovo uradio, zaista mi se svidja, ima par brusheva koji mi se bash i nesvidjaju kao i njihova pozicija tako i boja, trebao si barem uklopit boju ako nista drugo, sve u svemu svidja mi se pravo.

9/10
Svaka ti cast ako si ti radio!

Odlican rad za 10!
za ovo postoji tutorial...

sta je problem slijediti tut

1

Post dobio šamar od torQ7u_

Odlicno stvarno fino uradjeno,...
ovo je stwarno jako... pogotov gg ako si sam sve napravio
Predobro ali ono bas

Odma set as desktop background
slika nidze veze ... hrpa brusheva i jedan pishani c4d ... nit focal pointa nit ista sto me bar malo moze zadivit ... smijeshno. al et necu ti dat 0 vec cu ti dat 1, za trud

no offense, samo svoje mishljenje iznosim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.