Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] g.ba Wallpaper

376 pregleda · 35 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 21:16

Evo napravio sam G.ba wallpaper i ostavite utiske..nadam se da vam se svidja...

Dje je slika?
Neophyte je napisao/la:
Dje je slika?
evo stavio sam link

Post dobio aplauz od coDe

nije lose, svidjaju mi se nandzaraste boje :D
Koliko se ja razumijem u ovo , po mom misljenju je dobra 

Bravvo ^^
Slika je ovako dosta lijepa, Iskreno ja je nebih nikada stavljo za wall posto je malo presvjetlih boja dok ja vise preferiram tamnije....uglavnom lijep rad
Daj ba !

ovo moze svako sada napravit fakat . . sto jest jest.

4 za trud :/
nije lose ali moze puno puno bolje, ali za pocetak je fino 
RizlaaaaA je napisao/la:
Slika je ovako dosta lijepa, Iskreno ja je nebih nikada stavljo za wall posto je malo presvjetlih boja dok ja vise preferiram tamnije....uglavnom lijep rad
slazem se sa rizlom i ja isto preferiram tamnije slike za wall a za rad malo presvijetao i previse blendan malo sam smanij blend
Iskreno....Slika ko slika nije losa, al ja ovo nebi stavio na desktop,zasto?zasto sto slika bode u oci, bjelo i narandzasto, mozda je do mog ukusa a mozda sam i u pravu.

-nisam napiso vise od 5 postova od kad je novi G.ba-
Sminkica 

od mene 7
Ova linija kao neke svjetlosti preko sredine jako lose uradjena. Ovo je pravo lagano uraditi, 5/10 
Od mene 10 nova slika na desktop 
rriad je napisao/la:
Daj ba !

ovo moze svako sada napravit fakat . . sto jest jest.

4 za trud :/
pa ako moze swako sto ti nenaprawis lik se bar potrudio:) a i dobro je
7dam

dobar 
hvala svima:D
Eh ovako, slika je fina zamisao ali loše izvedena. Sklapajući ikone i ovu sliku, spomenuti wallpaper je potpuno ne upotrebljiv. Fino si napravio ali previše je svijetla tj jednostavno se ne slaže sa ikonama. Slijedeći put pokušaj napraviti nešto sa crnom i tamno plavom bojom 

Sretno u daljnem radu.

Ocjena: 7 

Post dobio šamar od skala

Ja stvarno neznam zasto nekome smetaju svjetle boje al haj k ce kome ugodit

al haj

ev da pocnem ova linija preko sredine mogao si da je uklonis izvan kocke jer vako stvarno lose izgleda

pozadina umjesto ovog "umjestnog sunca" fino stavis gradient fade in-out i onda lakapo malo tamniju narandjastu da ide u centar slike sa sto svjetlijim bojama "bjela naravno"

ovaj cjeli GBA znak "logo" si trebao malo manje uradit

necu nosit transparent po sarajevu 

boje mi se svidjaju i za razliku od ostalih svjetlo si dobro uklopio

jos malo blendinga u ovom G slovu da se vidi da je ko beđ bi bilo isto fino a u potpunosti slika kao slika je fino odradjena

pa et ako imas psd file probaj ovo uradit sto sam ti pomenuo ljepse ce izgledati

6/10 ocjena samo nastavi radit 

Post dobio aplauz od skala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.