Diskusija
[PIC] g.ba Wallpaper
376 pregleda · 35 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 21:16
Dje je slika?
nije lose, svidjaju mi se nandzaraste boje
:D
:D
Koliko se ja razumijem u ovo , po mom misljenju je dobra 
Bravvo ^^

Bravvo ^^
Slika je ovako dosta lijepa, Iskreno ja je nebih nikada stavljo za wall posto je malo presvjetlih boja dok ja vise preferiram tamnije....uglavnom lijep rad
Daj ba !
ovo moze svako sada napravit fakat . . sto jest jest.
4 za trud :/
nije lose ali moze puno puno bolje, ali za pocetak je fino
RizlaaaaA je napisao/la:
Slika je ovako dosta lijepa, Iskreno ja je nebih nikada stavljo za wall posto je malo presvjetlih boja dok ja vise preferiram tamnije....uglavnom lijep rad
Iskreno....Slika ko slika nije losa, al ja ovo nebi stavio na desktop,zasto?zasto sto slika bode u oci, bjelo i narandzasto, mozda je do mog ukusa a mozda sam i u pravu.
-nisam napiso vise od 5 postova od kad je novi G.ba-
-nisam napiso vise od 5 postova od kad je novi G.ba-
mozda "MALO" presvijetlo ?:|
Sminkica 
od mene 7

od mene 7
Ova linija kao neke svjetlosti preko sredine jako lose uradjena. Ovo je pravo lagano uraditi, 5/10
Od mene 10 nova slika na desktop
rriad je napisao/la:
Daj ba !
10ka od mene stavio sam je na pozadinu
7dam
dobar
dobar
hvala svima:D
Eh ovako, slika je fina zamisao ali loše izvedena. Sklapajući ikone i ovu sliku, spomenuti wallpaper je potpuno ne upotrebljiv. Fino si napravio ali previše je svijetla tj jednostavno se ne slaže sa ikonama. Slijedeći put pokušaj napraviti nešto sa crnom i tamno plavom bojom 
Sretno u daljnem radu.
Ocjena: 7

Sretno u daljnem radu.
Ocjena: 7
Post dobio šamar od skala
Bravo momak ! Svaka ti dala za trud !
Ja stvarno neznam zasto nekome smetaju svjetle boje al haj k ce kome ugodit
al haj
ev da pocnem ova linija preko sredine mogao si da je uklonis izvan kocke jer vako stvarno lose izgleda
pozadina umjesto ovog "umjestnog sunca" fino stavis gradient fade in-out i onda lakapo malo tamniju narandjastu da ide u centar slike sa sto svjetlijim bojama "bjela naravno"
ovaj cjeli GBA znak "logo" si trebao malo manje uradit
necu nosit transparent po sarajevu
boje mi se svidjaju i za razliku od ostalih svjetlo si dobro uklopio
jos malo blendinga u ovom G slovu da se vidi da je ko beđ bi bilo isto fino a u potpunosti slika kao slika je fino odradjena
pa et ako imas psd file probaj ovo uradit sto sam ti pomenuo ljepse ce izgledati
6/10 ocjena samo nastavi radit
al haj
ev da pocnem ova linija preko sredine mogao si da je uklonis izvan kocke jer vako stvarno lose izgleda
pozadina umjesto ovog "umjestnog sunca" fino stavis gradient fade in-out i onda lakapo malo tamniju narandjastu da ide u centar slike sa sto svjetlijim bojama "bjela naravno"
ovaj cjeli GBA znak "logo" si trebao malo manje uradit
necu nosit transparent po sarajevu

boje mi se svidjaju i za razliku od ostalih svjetlo si dobro uklopio
jos malo blendinga u ovom G slovu da se vidi da je ko beđ bi bilo isto fino a u potpunosti slika kao slika je fino odradjena
pa et ako imas psd file probaj ovo uradit sto sam ti pomenuo ljepse ce izgledati
6/10 ocjena samo nastavi radit
Post dobio aplauz od skala
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.