Diskusija
Zaključana
moj wallpaper-coment
402 pregleda · 34 odgovora · otvorena 13.02.2009. u 23:55
nije lose 
5/10
;)

5/10

;)
Svidja mi se samo sto si trebo vise radova napravit pa okacit ili jednostavno u deviant art stavit i eto ga
Post dobio aplauz od uNderGOD
Svidja mi se pozadina , auto nije nesto !
8/10
8/10
male dimenzije ...
malo ti se pomjerila ova sjena ispod auta ( ovaj odsjaj )
ostalo ok
7/10
malo ti se pomjerila ova sjena ispod auta ( ovaj odsjaj )
ostalo ok

7/10
ako ova kola imaju rezervnu gumu onda 7 XD
Pozadina dobra , auto beze 
8/10

8/10
LavShinoda je napisao/la:
ako ova kola imaju rezervnu gumu onda 7 XD
Post dobio šamar od uNderGOD
- Bolje das i ostavio pozadinu bez auta, ove zelene cize mi bacaju na "duhan" 
edit : sto vas naruzi ovaj hahahahahahahah

edit : sto vas naruzi ovaj hahahahahahahah
not bad 7/10
btw. al zar nije zabranjeno stawljati po jednu sliku
btw. al zar nije zabranjeno stawljati po jednu sliku
znaci otvorio si temu, a ja cu ti reci nesto samo ukratko : da do daljnjeg nikad nisi otvorio temu ? sad ces se pitati zasto? jeste li vi vishe normalni , molim vas recite mi ?! pa jedno hiljadu puta smo vam ja smoki i code skrenuli paznju da ne otvarate temu ako nemate sta pokazati, tj par slika od 2+ .... a ne je***i vas wallpaper , koga zanima sta ste vi uradili ? ako oces da se prezentujesh i mislish da znash raditi izvoli pa na deviantart pa pokazuj i vidi jesil nekome blizu i slicno... ovo tebi sad govorim a vazi i za druge, jer ne mogu vishe ovo trpiti, postaje bolesno , a vi ili ste maloumni, retardirani (izvinuces me na izrazu), ali stvarno je tako... i molio bih da admini procitaju ovo i za svaku otvorenu temu ovakvu da sakcionisu ,jer izgleda samaranje ne donosi fajde nikakve !
ispred G.BA FA !
Mahir
ispred G.BA FA !
Mahir
Post dobio aplauz od torQ7u_
uNderssoN je napisao/la:
znaci otvorio si temu, a ja cu ti reci nesto samo ukratko : da do daljnjeg nikad nisi otvorio temu ? sad ces se pitati zasto? jeste li vi vishe normalni , molim vas recite mi ?! pa jedno hiljadu puta smo vam ja smoki i code skrenuli paznju da ne otvarate temu ako nemate sta pokazati, tj par slika od 2+ .... a ne je***i vas wallpaper , koga zanima sta ste vi uradili ? ako oces da se prezentujesh i mislish da znash raditi izvoli pa na deviantart pa pokazuj i vidi jesil nekome blizu i slicno... ovo tebi sad govorim a vazi i za druge, jer ne mogu vishe ovo trpiti, postaje bolesno , a vi ili ste maloumni, retardirani (izvinuces me na izrazu), ali stvarno je tako... i molio bih da admini procitaju ovo i za svaku otvorenu temu ovakvu da sakcionisu ,jer izgleda samaranje ne donosi fajde nikakve !
ispred G.BA FA !
Mahir
ispred G.BA FA !
Mahir
eldindesign je napisao/la:
sry,prvi put stavljam wall da se coment pa nisam bio upucen,nece se ponoviti:|
uNderssoN je napisao/la:
e pa ubuduce da znash !
a za rad,solidan,nije lose samo mi se nesvidjaju one crte ispod auta
Post dobio šamar od uNderGOD
wall sve u svemu nije los, svidja mi se pozadina zato sto ne ubada u oci, isto tako mi se svidja sto se auto ogleda na podu. 7/10 od mene
FireFix je napisao/la:
uNderssoN ja za tebe nisam cuo nikad jednio kad si moda dobio onda si se poco kurciti,ja sam balavac priznajem,ali ocam prije nikad nista,ocat jel to ti nisi nikad stavljo radove(ako si ih upoce pravio)..................
btw za vishe informacija procitaj :
http://www.gamers.ba/vijest/3562/intervju-undersson/
Post dobio aplauz od skala
FireFix je napisao/la:
uNderssoN ja za tebe nisam cuo nikad jednio kad si moda dobio onda si se poco kurciti,ja sam balavac priznajem,ali ocam prije nikad nista,ocat jel to ti nisi nikad stavljo radove(ako si ih upoce pravio)..................
http://www.mymym.com/en/
FireFix je napisao/la:
http://www.mymym.com/en/profile/uNder.html
8/10 previse sarenila ima :S puno boja
uNderssoN je napisao/la:
JA SAM IME U SVIJETU ,ne moram biti na gba... za vishe informacija zasto meni moderator i sve obrati se adminima... a kurcish se ti mali hooliganu, vidim li te na kafi gba gurnucu ti tene fred perry u guzicu !
Btw znam ko si i sve... Ali nemash ti prava nikome da prijetish preko postova, da glumish nesto...
Moderator si i budi uzor drugima...
ISKRENO
uNderssoN je napisao/la:
ispred G.BA FA !
Mahir
ispred G.BA FA !
Mahir
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.