Diskusija
Zaključana
moj wallpaper-coment
402 pregleda · 34 odgovora · otvorena 13.02.2009. u 23:55
nera_f je napisao/la:
Zbog takvih postova te raja slabo postuje ! ! !
Btw znam ko si i sve... Ali nemash ti prava nikome da prijetish preko postova, da glumish nesto...
Moderator si i budi uzor drugima...
ISKRENO
Btw znam ko si i sve... Ali nemash ti prava nikome da prijetish preko postova, da glumish nesto...
ISKRENO
torQ7u je napisao/la:
Postujte Undera nemoj da vas trazim !
8/10
ej,moze li bez svadje,a admini mogu lock ovdje
nera_f je napisao/la:
Zbog takvih postova te raja slabo postuje ! ! !
ISKRENO
ISKRENO
Drag mi je coek.. Wijest o njemu, kako je uspijesan itd. mi je u omiljenim na profilu, ali br0, ako si mod nisi aligator..!
I Nera nek si mu reko...
Nema prawo da se owdje ku**i, ako je negdje tamo uspio, ne mora na osnowu toga owdje prosipat swoj bijes na owaj nacin!
Respect to: nera_f, i UnderssoN
dobar je "ispod", lik je dogurao donekle...
al da se vratimo temi
kakav sam, takav sam: slika smece, i ev ti jedan savjet: NIKAD TAMNO PLAVU I CNRU NE KOMBINUJ ... NIKAD... osim ako nemash neki bash beton koncept da valja. a ovo tvoje qrcu ne valja sa tom kombinacijom. no evo i pozitive malo, svidja mi se auto :$.
keep it up
al da se vratimo temi

kakav sam, takav sam: slika smece, i ev ti jedan savjet: NIKAD TAMNO PLAVU I CNRU NE KOMBINUJ ... NIKAD... osim ako nemash neki bash beton koncept da valja. a ovo tvoje qrcu ne valja sa tom kombinacijom. no evo i pozitive malo, svidja mi se auto :$.
keep it up
dobar je rad al da ne pisem ono sto i oni nemojte tako po 1 rad stavljati...nije lose 8!
ohoooo super cool jesi radio ovo u nekom programu iliiii 

Mah vidim neke svadje prepirke i sl. a bez ikakve potrebe..
Necu biti politicar ko ostali pa okolisat, momak je samo htio da mu bacite koji r8 na sliku ..
E vako dodaj malo texta na sliku i probaj da uklopis fokal u sliku da ne iskace... A sve ostalo fino..
Necu biti politicar ko ostali pa okolisat, momak je samo htio da mu bacite koji r8 na sliku ..

E vako dodaj malo texta na sliku i probaj da uklopis fokal u sliku da ne iskace... A sve ostalo fino..
mozda sam burno reagovao, ali raja pogledajte zadnjih 50 tema sa fa foruma... znaci svaku temu smo skrenuli paznju nekome da ne otvara temu sa jednom slikom i sl... pa i nama nekad film pukne... razumite malo, mislite nismo siti citati komentare i teme gledati svakih 10 minuta na forumu... a za moj izraz ja sam se momku izvinuo i rekao da nije jedini.. ali u tom trenutku tako da ..
uzivajte
uzivajte
uNderssoN je napisao/la:
mozda sam burno reagovao, ali raja pogledajte zadnjih 50 tema sa fa foruma... znaci svaku temu smo skrenuli paznju nekome da ne otvara temu sa jednom slikom i sl... pa i nama nekad film pukne... razumite malo, mislite nismo siti citati komentare i teme gledati svakih 10 minuta na forumu... a za moj izraz ja sam se momku izvinuo i rekao da nije jedini.. ali u tom trenutku tako da ..
uzivajte
uzivajte
GhettoGirl je napisao/la:
under, udari ih nogom :$
hehe
pandaa je napisao/la:
ohoooo super cool jesi radio ovo u nekom programu iliiii 

dobra slikica 
ocjena 7/10 .nisi uopce los u psu.Nastavi tako raditi i svaki sljedeci rad ce biti bolji!

ocjena 7/10 .nisi uopce los u psu.Nastavi tako raditi i svaki sljedeci rad ce biti bolji!
8/10 dobro je... nije lose samo malo pozadina... ali sve u svemu dobro je......
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.