Diskusija
[PIC]Nevalja zar ne ?
253 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 13:18
4/10 pozadina nije losa a ostalo 

Po meni jako lose ali treba uzet u obzir da si pocetnik....
zasto svaki rad koji napravite odma ovdje postate....prvi nesto nauci...citaj tutove...pa onda kada napravis nesto sto je dobro i tebi se svida onda postaj ovdje da dobis neke komentare...
zasto svaki rad koji napravite odma ovdje postate....prvi nesto nauci...citaj tutove...pa onda kada napravis nesto sto je dobro i tebi se svida onda postaj ovdje da dobis neke komentare...
nemoj sad svaki svoj rad okaciti na GAMERS.ba :/ ovaj je skoro pa nikakav :/
2/10
2/10
niko nije skontao poentu njegove teme/rada...
Vertazzar je napisao/la:
niko nije skontao poentu njegove teme/rada...

Iako sumnjam u takvu pricu...
Nevalja.
Font tj. effecat slova ti nevalja pozadina tu i tamo
Font tj. effecat slova ti nevalja pozadina tu i tamo
za ovo 1.5 h ??? ja bih ovo za 5-10 min 
al et ti si ipak pocetnik, u radu ne vidim neku kontretnu temu, sta vidim su neka slova i iza stavljeni neki brushevi... onaj nije lose za jednog pocetnika mozda 3-4 ocjena.. trebace ti neko vrijeme da se naucis dobro radit, ako oces da imas dobre radove samo budi uporan... Nastavi radit, citat tutorijale, kad nesto dobro napravis stavi pa da vidimo napredak 
no h8...

al et ti si ipak pocetnik, u radu ne vidim neku kontretnu temu, sta vidim su neka slova i iza stavljeni neki brushevi... onaj nije lose za jednog pocetnika mozda 3-4 ocjena.. trebace ti neko vrijeme da se naucis dobro radit, ako oces da imas dobre radove samo budi uporan... Nastavi radit, citat tutorijale, kad nesto dobro napravis stavi pa da vidimo napredak 
no h8...
ako si 1.5h radio ovo ... onda ti lijepo uninstal ps. neki ljudi nisu za odredjene stvari
neje losha pozadina i nemoj koristit one ves napravljene blending opcije beze ti je to u opciji trazi ces nac veoma zanimljive stranice gdje ces naucit nesto novo
meni najbolja ali malo ima stvari : http://www.tutorijali.net/photoshop
pa pogledaj tu et od mene 7 zbog pozadine
svi pocetnici su teski i ja sam tezak XD al naucicemo aBD
meni najbolja ali malo ima stvari : http://www.tutorijali.net/photoshop
pa pogledaj tu et od mene 7 zbog pozadine
svi pocetnici su teski i ja sam tezak XD al naucicemo aBD
Pa i nije nesto, iskreno, nimalo mi se ne svidja, ali svaki rad se cijeni pa tako i tvoj, bice to polako
sta ti pise ovo
slova nestaju , meni se nesvidja 2/10
slova nestaju , meni se nesvidja 2/10
ovo g bas je****o , da je meni znat ovako..
5*
5*
6/10 slova ruzno izgledaju
Nije nesto ali ipak si se potrudio!
Polako sve se da nauciti, nista nije sramota
Polako sve se da nauciti, nista nije sramota
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.