Postovanje,prije par minuta sam uspio cuti provalu godine,o cemu se radi : Momak iz Hrvatske je na Stasnet Wispi serveru savladao dva momka koja su ga pustala da ih dobije rezultatom 16:0..Kako je bio sretan i inteligentan pokazao im je razne fore u CS-u,kao sto su : bunny hop,bugovi itd...I poslije velikog druzenja i pricanja obecali su mu pokloniti opremu,i rekli da ce svaki mjesec dobiti VISA karticu po 200eura..On onako sretan i uzbudjen,od dragosti poceo je pjevati pjesmu od Dine Merlina : Vojnik Srece,i pricao je kako Tomson nevalja..A on je iz HRVATSKE,uskoro bi trebao stici u Sarajevo po VISA karticu od 200Eura i opremu...Uz sve to je i obavjesten da potrazi internet club "STASNET" i da kaze da ga je poslao Kemo Solo,da nadje SJEDOG CIKU kojeg ce zamoliti da mu napravi "super mega account pro gaming oldies 4 life ....
Momak bi za par dana trebao stici onako happy u Sarajevo...Na sta sam ja i oplakao HAHAHAHHAHHA

Momak bi za par dana trebao stici onako happy u Sarajevo...Na sta sam ja i oplakao HAHAHAHHAHHA

,al ipak ql je
hahahaha, cuj doc u sa hahahahahaha, kad dodje platite mu kafidzon jedan i reci ajde kuci, hahahahahahahhaha, koji dbl HAHAHAHAHAHAH
mama