Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Malo Humora

493 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.12.2008. u 04:13

Postovanje,prije par minuta sam uspio cuti provalu godine,o cemu se radi : Momak iz Hrvatske je na Stasnet Wispi serveru savladao dva momka koja su ga pustala da ih dobije rezultatom 16:0..Kako je bio sretan i inteligentan pokazao im je razne fore u CS-u,kao sto su : bunny hop,bugovi itd...I poslije velikog druzenja i pricanja obecali su mu pokloniti opremu,i rekli da ce svaki mjesec dobiti VISA karticu po 200eura..On onako sretan i uzbudjen,od dragosti poceo je pjevati pjesmu od Dine Merlina : Vojnik Srece,i pricao je kako Tomson nevalja..A on je iz HRVATSKE,uskoro bi trebao stici u Sarajevo po VISA karticu od 200Eura i opremu...Uz sve to je i obavjesten da potrazi internet club "STASNET" i da kaze da ga je poslao Kemo Solo,da nadje SJEDOG CIKU kojeg ce zamoliti da mu napravi "super mega account pro gaming oldies 4 life ....

Momak bi za par dana trebao stici onako happy u Sarajevo...Na sta sam ja i oplakao HAHAHAHHAHHA

:D:D:D:D:D
PLACEM DJEMO PLACEM !

:*:*:*:*:*:*:*

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAAH, KOJA BOLEST, JADNIK OCAMI, sto ste lika isfurali toliko ba, nije vam to fer :| ,al ipak ql je 9-) hahahaha, cuj doc u sa hahahahahaha, kad dodje platite mu kafidzon jedan i reci ajde kuci, hahahahahahahhaha, koji dbl HAHAHAHAHAHAH

@ HAHAHA GDJE JE DEMO? DAJ DEMO TAJ!

BTW. GO SPAWATI NOLAJFERI JEDNI SPAVANJEEEEEEE :D
lol. :|
haha
no coMMent
Mozda je on zajebo sve vas i nikad ne dode u sarajevo:D:D

kad dodje u rajvosa dobice super mega povratnu kartu za hrvatsku s noge na nogu:)
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH koji idl.. Boze dragi
Oj da mi je vidit tu scenu kad dodje.. HAHAHAHAHHAHAHAHA.. 9-)9-)
HAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAA :*:*:*

Meni ga zao
Cuj doci iz hrvatske u Sa i isfura se
Pa lol.. koja sramota.. haj makar mu dajte za povratnu kartu :r
jesi dbl djemo HAHAHAHHAHHAHAHAHHAH ne vjerujem :$
Al nalozise lika HAHHAHAHAHAH ;D
Recite liku da je zafrkancija, nemojte biti debili. : )
whahahaha desava se XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.