Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mp3/Telefon Zvucnici

104 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.04.2009. u 22:20

Zanima me gdje u sarajevu mogu kupiti zvucnike koje mogu prikopcat na mob,mp3 ili mp4 ... ovaj sljedeci zvucnik mi se svidio pa me zanima zna li iko gdje se moze kupiti:

Slika:

Tacniji naziv zvuckina: Portable speaker MD-1

Samo me zanima ima li se ovakav ili slican zvucnik kupiti u sarajevu (cijena nebitna)

Hvala puno, pozz :)
Imamex

Vidio sam ga u radnji na Alipašinom.
KRYSTAL je napisao/la:
Imamex

Vidio sam ga u radnji na Alipašinom.
bio sam danas u imamexu, ali vidio nake zvucnike za nokiu .. nisu nes jaki, a nemaju onaj BASS za zada... ukratko.. sranje jbg

jooj da mi je ovakve iste nac.. prejaki su ima ih u mene jaran, on nabavio od firgana za cenera i pitam ja jarana ocel prodat i nece da mi proda :*

Edit: Jesil isti vidio ???
pogledaj na pik.ba ili market.ba,znam da mi je jaran za Sony Ericsson uzeo pravo moca te "zvucnike" negdje na alipasinom
Mislim da imaju kod nas ovakvi, pogledat cu u ponedjeljak ako ne zaboravim pa cu ti javiti.
united je napisao/la:
Mislim da imaju kod nas ovakvi, pogledat cu u ponedjeljak ako ne zaboravim pa cu ti javiti.
a gdje je to "kod vas" pa da naletim..

@LUDI_FRKI: Nije frka koji je izlaz, bio sony ericsson ili nokia koji vec nije prob ja cu ga otvorit i na pravit mp3 izlaz ^^

@United: Aj vidi ako nemate takav isti ako nije fkra :)
bmx je napisao/la:
a gdje je to "kod vas" pa da naletim..

@LUDI_FRKI: Nije frka koji je izlaz, bio sony ericsson ili nokia koji vec nije prob ja cu ga otvorit i na pravit mp3 izlaz ^^

@United: Aj vidi ako nemate takav isti ako nije fkra
Pogledaj profil...

Mislim da je isti, mozda cak malo i veci, i da ima prikljucke za svaki telefon...

Nemoras da dolazis, probat cemo skontati nesto da ti postaljem postom ili nesto slicno. Skupo ce ti biti brate
Ima u Turbo Limac-u xD Ja uzeo sebi za 10KM prejaki zvucnici, mali, mogu se sklopiti. Na baterije a moze i preko usb-a na pc da se napaja preko usb-a ...
united je napisao/la:
Pogledaj profil...

Mislim da je isti, mozda cak malo i veci, i da ima prikljucke za svaki telefon...

Nemoras da dolazis, probat cemo skontati nesto da ti postaljem postom ili nesto slicno. Skupo ce ti biti brate :)
mah dog cemo se nije prob cijena ako su isti zvucnici kao sa slike :D
otoka pijaca ima zvucnika za mob kaki hos

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.