Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oprema za PC

200 pregleda · 18 odgovora · otvorena 06.01.2009. u 17:24

Pozzdrav svima, novi sam kao sto vidiite.

Trazio sam na google gdje mogu naci u Sarajevu Inteli 1.1 i Slusalice Speedlink 2.1 izbacilo mi je vas site i vidio sam u kojim shopovima ima, jutros sam se zaputio u tim shopovima prvo sam otisao u Plus Skenderija i nestalo im je oni su rekli da imaju samo 5.1 ali one su skupe oko 120 km i da ce doci 2.1 tek u ponedeljak/utorak ali ja nemam vremena posto u nedelju idem i necu biti u Sarajevu, Inteli 1.1 sam trazio u plusu nemaju u mobilmediji nema ni tamo u comtrade kod merkatora isto tako nema :S Isao sam u didaktu ali se renovira i nece raditi nekoliko dana. Jel neko zna gdje mogu naci ali sigurno da ima jer mi stvarno hitno treba, molim vas nemojte lupetati ima vamo ima tamo, znaci sigurno gdje ima !!!
eto hvala unaprijed !
meduse 2.1 mercator 32,90 je cijena ja uzeo prije pola mjeseca mozda
www.ue.ba - Intelli 1.1

Medusa 2.1 imas kupiti u Svjetlosti, radnja se nalazi u Titovoj.
DIDAKTA HRASNO preko puta robota , pa josh tamo preko ceste , pitaj svi ce ti reci gdje je didakta , imas i slushe i mish , ja kupio tu svoje slushe

Srecno'
I jos nesto posto mi je otisao onaj jack na PC-u a Medusa 2.1 nisu na usb moguli kupiti onaj jack gdje mogu ubaciti onaj prikljucak u USB pa da ga spojim tako ? Nadam se da shvatate na sta mislim ...
Fragnatic i 53m1r niste ni procitali temu vidite da sam napisao da sam bio u mercatoru i didakti ... Fragnatic jel ti mislis na Comtrade koji se nalazi kod Mercatora ili ima unutra gdje se prodaju namirnice ??? extibo mozeli pomoc gdje se nalazi UE i Svijetlost gdje kod titove mozels li malo bolje objasniti pls !
Imash u Mobil Medii na Dobrinji 2 Medusa 2.1 , isao sam neki dan i vidio ih.

Neznam koliko su , otprilike 35 tako nesto
imas u didakti imas u uni-expertu gdje god kupis dobre su sluse...
53m1r je napisao/la:
DIDAKTA HRASNO preko puta robota , pa josh tamo preko ceste , pitaj svi ce ti reci gdje je didakta , imas i slushe i mish , ja kupio tu svoje slushe

Srecno'
Ae Potti procitaj jos jednom temu pa procitaj svoj POST pa skontaj sta si uradio
Otidjes fino u Didaktu i trazis Sanina pitas ga ako ima ! ako nema on ce ti reci mogu ti nabaviti u roku od par dana ! :)
inteli imas u uniexpertu.to je na carsiji ispod željine čevabdžinice.a meduse, ko sto su vec rekli, imas u merkatoru.
Ovako... Intelli 1.1a sam ja prije mjesec dana kupio u UniExpertu na Carsiji, platio sam ga 39,99 km (samo da znas ), a meduze 2.1 imaju u skenderiji odma iza plusa radnja... Ja mislim da se zove "default", znam da ima 100%

Fragnatic je napisao/la:
meduse 2.1 mercator 32,90 je cijena ja uzeo prije pola mjeseca mozda
ja uzeo te su slushe smece !!! brzo se kvare ,gube signal itd :S

ako uzmesh ista od razera neces pogrijesit mozda je malo skuple ali i dosta kvalitetnije

razer > od tamo neke lijeve opreme isto kao ( = ) nike > od winka !!!
skafa je napisao/la:

ako uzmesh ista od razera neces pogrijesit mozda je malo skuple ali i dosta kvalitetnije

potpisujem ;
bolje ne uzimaj meduse, em su teske kao da kamen imas na glavi(sto bi etC reko), brzo se kvare
bolje uzmi od razera nesto ili ako hoces jeftinije imas sonyeve prejake =)
53m1r je napisao/la:

Srecno'
procitaj pa odgovaraj napisao je fino bio sam u didacti didacta se renovira pa nece raditi par dana :S:S
xEnon je napisao/la:
procitaj pa odgovaraj napisao je fino bio sam u didacti didacta se renovira pa nece raditi par dana :S:S
jel napisao koja didakta , ima ih vishe

znam da u hrasnom ima , sad otkud znam koja se renovira , ne renoviraju se sve didakte u isto vrijeme , i vec su mi to jednom napisali , sta ti ponavljas spameru jadni :S
skafa je napisao/la:

hha kad ne znas cuvati al neeee daj ti 522523KM za slusalice bolje ces igrat hahahah
Fragnatic je napisao/la:
hha kad ne znas cuvati al neeee daj ti 522523KM za slusalice bolje ces igrat hahahah
ma daaaj bolan ja cuwo ko ochi swoje !!

ali jednostawno nisu trajale 10 dana !!!

sreca pa ima godina dana garancija 8-)
gAte je napisao/la:
Otidjes fino u Didaktu i trazis Sanina pitas ga ako ima ! ako nema on ce ti reci mogu ti nabaviti u roku od par dana ! :)
Sam sebe mogu citirati waooo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.