Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Virusi

246 pregleda · 28 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 22:38

Admini nemojte me smatrat neozbiljnim jer sam ovu temu stavio kafe shop samo onako da se nasmijemo(ako neko ima puno virusa) ili samo da vidimo koliko je ko imao virusa.

Ja iskreno da kazem imao sam 116 Trojanaca. Postavio bih sliku ali je slika u PNG formatu pa ne moze :(

Koliko ste vi imali?
pa kad ste nepazljivi
zadnji format bio prosle godine
nemam ni jedan sada,nod radi posao =)
a max je bilo 10-15
kod mene NOD32 Smart Security pa i nemam iskreno nijednog,ali sam jucer prijatelju formatirao komp jer je imao nekakav brontox virus koji se sam sirio na file bilo koje extenzije osim onih .txt ili nekih drugih text ili slikovnih dokumenata...
imao je lik 1642 virusa i to dva nekakva trojana a ostalo sve taj brontox bio...joj jesam se izvaljo od smijeha...XD
moj nod radi dobro posao xd, nikad preko 10 - 20 xd
Ja koristim nod 32 versi 2008 + nod fix koji važi do 2050 pa zato jos nisam imao problema sa virusima.
moj rekord je 17000 i nekoliko stotina nisam bas siguran sada, sobzirom da nikad antivirus ne koristim... trebalo mi po 15 minuta da pokrenem my computer ... jednom skenirao samo
NOD radi svoje.
Skeniram s vremena na vrijeme, vecinom mi ne nadje nista.
Imao sam najvise oko 10 virusa.
Ali nagore je kad Nod nadje zarazen sistemski file, nema da ga ostavi zato sto je sistemski, brise ga budala odma
Tako mi je par .dll file-ova obrisao.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.