Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Virusi

115 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.12.2008. u 19:51

Imam problem nemogu file da izbrisem znam sve koji je u system32 > shell32 .. I sinoc mi se to isto desavalo skinem unlocker 1.8.5 i deblokiram file izbisem ga on se ponovo pojavi . Onda instaliro Antivirus . Al cim ga instaliram Automaski se prave 2 nova file u od Anvirsa Folderima za skeniranje i jos jedan .. I sad restetovo comp pise mi Antvirisu nemoze biti pokrenut ima neka greshka .. Ima li mogucnosti kako da to rijesim samo da neobaram sistem jer nemam CD - a ..

Hvala unaprijed onom ko pomogne > ako pomogne .. Moze admini aplauz .
I zaboravi Napisat .. Uvijek kad upalim comp svako 30 - 40 minuta mi se pojavi win32 generick host eror i konekcija padne i onda moram RR komp da bi sve Radilo :S .. Taj file stavio na virustotal.com i prikazuje mi ga ko win32 eror . :S

Evo slika sve od shell32 zarazi mi filove :S

E ovako:

Inst anti virus koji sam ti poslo na PM i skeniraj komp
i sa Super Anti spyware skeniraj komp koji sam ti poslo na PM i probaj obrisati virus.

Ako to nepomogne uradi system restore ili ono najgore a to je format!!!
skini sa neta search & destroy bot , mozda uspes !
LavShinoda je napisao/la:
skini sa neta search & destroy bot , mozda uspes !
cim instaliram antivirus ili bilo sta tako .. odma pravi od scenirajnja u folderu novi virus i nemoze da radi :S
xmAn je napisao/la:
I zaboravi Napisat .. Uvijek kad upalim comp svako 30 - 40 minuta mi se pojavi win32 generick host eror i konekcija padne i onda moram RR komp da bi sve Radilo :s .. Taj file stavio na virustotal.com i prikazuje mi ga ko win32 eror . :s

Evo slika sve od shell32 zarazi mi filove :s

"win32 generick host eror" za ovo sto posto sam siguran da ti je nesh do modema a za to drugo nisam siguran sta je u pitanju!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.