Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anti Virusi-Vodic Kroz anti vriuse

189 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 18:56

Evo malo aktivnije sam se poceo baviti softvearom , pa sam odlucio i ovu temu napisat.
VODIC KROZ ANTI-VIRUSE : Gdje , sta i kako ?
Pa da pocnemo (da neobjasnjavam sta je anti virus ko nezna sta je to moze lijepo rasklopit comp. pa ga dio po dio rezat nozem i na kraju bacit).
Vecina anti virusa se placa. Po meni (a vecina likova koje sam pitao misle isto) jedan od najboljih buy anti-virusa je nod32.
Free trail mozete preuzet OVDJE. NOD32 (i ako ga nekoristim) je privati anti-virusni softver namjenjen da zastiti vas racunar. Free trail iskljucuje mnoge opcije koje imate u FULL-u. Proglasen je najboljim anti-virusnim softverom 2006 godine i od tada se poceo razvijat ka veoma dobrom putu.
Kyspersky Kompanija je jedna od najpoznatijih kompanija koja proizvodi Anti-Virusni softvear. Najnovija verzija je 2009 a free trail mozete preuzet OVDJE. Mozemo reci da je ovo jedan od najboljih anti-virusnih softvera na svijetu. U ovoj verziji je poboljsan pristup Windows bazi i detaljniji scan racunara. Daje veliki stepen sigurnosti vasem racunaru. Novi Wizard Secyurity Alter and Browswer Configuration olaksava skeniranje i eliminise svaku mogucu prijetnju. To su neke od prednosti ovog softvera. Ako imate love , preporucujem vam .
FREE Anti - Virusni softveri.
AVAST - Je jedan od ,uz AVG , najboljih besplatnih anti-virusnih softvera. Besplatnu instalaciju mozete preuzet OVDJE. Zahtjeva aktivacijski kod , a kod mozete dobiti kada se registirate na njihovoj oficijalnoj web stranici : www.avast.com i idete na registraition i i'am a new user.... Na unjetu E-Mail adresu , vam ce se poslati reg. key.
AVG : Predobar besplatni anti-virusni softver. Otklanja nepozeljne prijatelje na vasem racunaru. Ima veoma veliku primjenu u svijetu. Besplatni download mozete preuzeti sa : OVDJE. A premium AVG mozete kupiti na njihovoj oficijalnoj stranici www.avg.com . (ali ako imate love , ovo nije za vas ).
Toliko od mene za sad . Evo pretrazujem po netu o cemu bi jos mogo pisati. Ako imate neki takodjer dobri anti virus mozete staviti ovdje. (bit defender nisam stavljo jer nemam iskustva sa njim , stoga bi mogo samo c/p , ali eto ako neko zeli link potrudit cu se da ga nadjem).
Hvala.
bravo momak....svaka cast

samo eto nisi trebo reci i da je nod i kasperski i avg najbolji ANTIvirusi na svijetu.....de fino reci koji je najbolji i tako redom...
:):):):)
PARDON
NeLe_BHF je napisao/la:
bravo momak....svaka cast

samo eto nisi trebo reci i da je nod i kasperski i avg najbolji ANTIvirusi na svijetu.....de fino reci koji je najbolji i tako redom...

PARDON
Kako 3 mogu biti najbolja? De mi to definisi.

I jos nesto?

Nod i kasperski i avg najbolji virusi?

Odkad su oni virusi :S.

I ne mozes bas definisat najboljeg, mozes jedino po kategorijama.

Cestitam na trudu.
anti-virus-software-review.toptenreviews.com

Evo ovdje ima neka statistika o Antivirusnim programima.

Licno koristim NOD32, i zadovoljan sam. Nisam formatirao PC ima već 3 mjeseca. Dok sam koristio Avast, svakih mjesec dana sam ga morao formatirat.
VioleN je napisao/la:
Kako 3 mogu biti najbolja? De mi to definisi.

I jos nesto?

Nod i kasperski i avg najbolji virusi?

Odkad su oni virusi :S.

I ne mozes bas definisat najboljeg, mozes jedino po kategorijama.

Cestitam na trudu.
Vjerovatno greska u kucanju , izvinjavam se . Po meni Kyspersky je najbolji , ali posto sam pretrazivao sajtove vezano za ovo , stavio sam NOD32 kao najbolji trenutno. Nadam se da razumijes na sta mislim.
spY je napisao/la:
anti-virus-software-review.toptenreviews.com

Evo ovdje ima neka statistika o Antivirusnim programima.

Licno koristim NOD32, i zadovoljan sam. Nisam formatirao PC ima već 3 mjeseca. Dok sam koristio Avast, svakih mjesec dana sam ga morao formatirat.
Lol
ja koristim avast i nisam comp. formatirao skoro godinu dana.
Avast i njegov boottime scan cine cuda, pa gledajte sta cete uzimati.
A sto se tice koristenje anti-virusa koji se placaju pomocu cracka, pa nemam neko pozitivno misljenje.
Tesko da ce takav AV raditi svoj posao kako treba.

Od svih AV-ova je, meni, najjaci Kaspersky.
On mozda trosi puno resursa, ali zato je potrebno instalirati samo kasperskog i nista vise.
Ima ugradjen firewall, antvirus, antispyware anti ovo i anti ono..... ne znam ni sam kako se zovu porgrami koji sluze za sakrivanje virusa, ali kaspersky ima i to, to jeste anti to.
Dok nisam prikljucio internet nisam ni koristio antivirus, nikakav. Nakon što sam prikljucio, surfo sam bez zaštite 1-2 mjeseca. I bum, odjednom pocrveni ekran, virus detected, ovo ono. I nisam imao izbora nego da ga formatiram (prije formata sam uspio da scanam pc sa AVG antivirusom i našlo mi oko 3000 virusa). I poslje formata snimam Avast free Edition, nije prošlo 2 sedmice opet isto. Nešto je jadnik skeniro, našo, 'briso' al' opet se ušnjuhaju, gamad . I jednog dana opet padne sistem. Vidim ja vrag odnio šalu, i onda pokušam sa NOD32. Snimim njega i Spyware Terminator. Scanam C: i D: , pronađe zaražene fajlove, pobriše i miran. Ukljucen Automatic update i PC radi kao nov. Iako zalazim nema gdje me nema.

Radi ko švicarski sat. Ja zadovoljan.

cheers (H)
Avira, najjaci a-v. Skeniro sa Eset32 nije mi nasao nista, skenirao jucer sa Avirom i nadje mi 130 infected files..

+ Free je
Ja ne koristim nista :D

i nisam komp formatirao vise od god dana xD

razlog ? ne radi mi cd rom :D a radi i ovako i onako :D

ne zajebaje puno xD

ev' sad downloadujem AVG da vidim razliku xD

sad kad mi sidu nadje na kompu xD
riSk je napisao/la:
Avira, najjaci a-v. Skeniro sa Eset32 nije mi nasao nista, skenirao jucer sa Avirom i nadje mi 130 infected files..

+ Free je
slicno tako iskustvo sa avirom sam imao.

takodjer treba spomenuti trend micro antivirus,narton,McAfee i webroot antivirus.
Evo vam lista najboljih antivirusa 2008. godine: link
Na lijevoj strani mozete kliknuti na 3 stranice: na prvoj su najbolji za viruse, na drugoj za spyware i na trecoj ocjene. Test je ozbiljan i radio ga je AV-Test.

empty_king, fin vodic i svaka cast za trud!
ja koristim nod32 2 godine, prezadovojan nadem uvjek licensu traje mi po 2 godine i et.... xd

top10 antivirusa
http://www.all-internet-security.com/top_10_antivirus_software.html
meni je naj karspersky imo sam nod32 2.5 verziju isto cool bio onda instal onu 3.0 i zgadi mi se :S nisam ga mogo off a karspersky zakon radis sta oces 8-)
riSk je napisao/la:

+ Free je
moras uzeti u obzir i to da ako nadje u registriju neki file od drugog anti virusa prepozna ga kao virus ...
je napisao/la:
potpisujem

koristio sam NOD32 i stalno je imao neke propuste sa virusima
Kaspersky koristim vec vise od godinu dana i jos mi nikad nijednom nije upao ni jedna vrsta virusa
Tako da svakome preporucujem Kaspersky Internet Security :)
nod 32 je nizasta !!!

ja koristio nod32 i skenirao swako 7 dana i nikad nema virusa !!! skinem ja avast ka je ono pocelo da skvici VIRUS !!! VIRUS !!! VIRUS !! .....
ja koristim AVG i radi savrseno..iskreno malo pazim dje idem i nema problema9-)

samo me zanima za taj kaspersky jel vi svi to kupujete il' nadjete crack na net-u??:r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.