Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba administracija

1.899 pregleda · 61 odgovor · otvorena 29.10.2008. u 00:09

Da odmah napomenem da je crni skin u izradi, kao i da ce shop biti ubrzo. Izlazak iz bete ocekuje se uskoro.

Na ovoj temi mozete postati kako ste zadovoljni ucinkom administratora, kako pojedinacno, tako i kolektivno. Ukoliko imate neku zalbu, pohvalu, primjedbu i slicno slobodno postajte, ali bez psovanja i vrijedjanja.

I da napomenem da su sve teme s Fatalom zezancija i da nema nikakvih rusenja Keme :D
Wertu je napisao/la:
Da vas malo "uvedem" posto vidim ako ne otkrijem ovo vi cete napadati admine da su neaktivni i sl.
Pa da naglasim da ima mjesec-mjesec i po kako je u funkciji offline mod za admine sto znaci ako je offline mod ukljucen mi smo na gamers-u online samo sto to ne prikazuje i zadnji log in pokazuje kada je offline mod iskljucen odnosno kad je ukljucen online mod.

Zato naglasavam da su SVI admini aktivni kao i prije,tako da nema Fatal najaktivniji,Wertu najaktivniji,Schulz najaktivniji i slicno.
Pa dobro mogao si rec.........Iako je to malo glupo al et.......Nema nista protiv.........

Al opet kako objasnjavas da nako one debilse teme stoje na forumu skoro citav dan a niko nebrisi.........Da ima admina to bi bilo odma obrisano........

Ja te nenapadam niti nista
samo me to zanima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.