Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Radovi na GAMERS.ba

1.044 pregleda · 48 odgovora · otvorena 16.10.2008. u 21:32

Kao što znate i sami, sajt je još uvijek u beta verziji, a shopa još nema

Trenutno pravim crni skin, a pošto nema klasa na dosta elemenata, moram ih sada dodavati.

U slučaju da vam se izgled stranice povremeno poremeti, morate ju kompletnu refreshati kako bi se CSS u cache-u browsera reload'o. Ili sačekajte koju minutu pa opet pokušajte, u slučaju da i dalje pogano izgleda ( CTRL + F5 )

- leaked screenshot - nažalost, ništa od klikanja na njega
Sretno Kemo 

*hvala za obavjest
Obasjalo i nas sunce xD Samo vi radite, jedva cekamo promjene 
-ahaaa

-Zato meni nekidan pogano izgleda forum....teme gore poredane, vijesti skroz na kraju a slike ukoso XD

-A na nekoj temi slika pa ispod text xd

-Haj vala hocu nekih promjena 

-gud lak kemo fatalni ^^
Ma jarane svaka vam cast....
BAs zelite da g.ba dobro uznapreduje
@ Fatal

Samo ti skontaj odkad je otvorena ova nova stranica, pa i sljepac ce skontati da niko ne radi na njoj, hvala cao....

Znas da neam dlake na jeziku :D
Haj ti Kemale radi to , al pametnije ti je s curom da si sad nego da kodiraš template
GL & HF
Meni se svidja i ovaj gamers
dobro je i ovako....nadam se da ce biti jos bolje

malo ste sjebali samo sto ste naglo promjenili....pa je dosta raje otislo ili su manje aktivni  :D

ali eto GL
ae gl FataL ^^
GL i HF samo naprijed

btw
dole u lijevom cosku pise (C) 2001 znaci da je stranica u beti od prije 7 godina al eto samo naprijed
jel onaj crni skin sto si danas u stasnetu probavo?
jos kada bi bilo kakvi gratis bodova :P ....da se taj skin kada bude gotov bude mogao i kupiti :D

GL
PA postalo je monotono zar ne 
Nista od klikanja na ss... ali ako koristite firefox 
Samo klikante CTRL++ Znaci CTRL i tipka Plus na numpadu  najs work 
Leaked screen izgleda ono,Wow! Jedva cekam to! Izgleda extra,nadam se jos nekim dobrim stvarima,zato sam skupljao svoje bodowe,samo daj,neki pocetni popust da odma ne skrsim sve!! 
jako izgleda ;)
Juhu... na ovakvim temama najlakse nabijati postove!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.