Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba administracija

1.899 pregleda · 61 odgovor · otvorena 29.10.2008. u 00:09

Da odmah napomenem da je crni skin u izradi, kao i da ce shop biti ubrzo. Izlazak iz bete ocekuje se uskoro.

Na ovoj temi mozete postati kako ste zadovoljni ucinkom administratora, kako pojedinacno, tako i kolektivno. Ukoliko imate neku zalbu, pohvalu, primjedbu i slicno slobodno postajte, ali bez psovanja i vrijedjanja.

I da napomenem da su sve teme s Fatalom zezancija i da nema nikakvih rusenja Keme :D
Zadovoljan sam i ne bih nista mijenjao

Edit: Administracija je za razliku od proslog vremena odlicna. Posao obavljate fer i korektno, znači nema nikakve protekcije Da nije Fatala ne bi bilo onih prejakih pjesama xD Extra bi bilo kad bi se pored navedenih stvari koje ce biti uvedene na site, jos nesto zanimljivo uvelo
Najvise mi se svidja sto se ne mora imat 20 bodova za edit, ali ima ih sto jos ne znaju korisiti tu tipku.
Devon je napisao/la:
Zadovoljan sam i ne bih nista mijenjao

Edit: Administracija je za razliku od proslog vremena odlicna. Posao obavljate fer i korektno, znači nema nikakve protekcije Da nije Fatala ne bi bilo onih prejakih pjesama xD Extra bi bilo kad bi se pored navedenih stvari koje ce biti uvedene na site, jos nesto zanimljivo uvelo
Najvise mi se svidja sto se ne mora imat 20 bodova za edit, ali ima ih sto jos ne znaju korisiti tu tipku.
Ako si vec glasao, ne moras i pisati svoj glas. Napisi nesto konkretno, za promjenu
cim dođe shop bit će odličan forum ,a za sad je dobar
Nema sta admini prejaki uvijek tu za pomoci,dati savijet...
Ako bude kakvih primjedbi vjerujte mi da cu prijaviti!!!
Napomeno bih da su teme izgubile na kvalitetu ili je samo mozda do mog razmisljanja...

Ne znam ni sam..

Mada to nema veze sa administracijom.

Glasao sam da sam zadovoljan jer bilo sta suprtno da sam glasao bilo bi nepostovanje ovoliko ulozenog truda u jedan projekta od kojeg niko licno nema nekakave vece koristi.
Cim dodze Novi skin, Shop , i da date bok1 - u admina biti ce sve uredu ..

I samo ispravite Npr ja sad tebe Sulc blockujem i ja mogu gledat tvoj profil a ti moj naravno nemozes jer sam te blocko al da stavite Opciju kad on mene blocka da mogu i ja njeg kontash ..

I zaboravi

Dajte xeon - u VIP fakat je zasluzio
dobro ovo se vise tica samog portala nego administracije al ...

mozda bi bilo ok da na svakom clanu foruma moze da se vidi koliko je clan imao opomena i banova na portalu ( znaci da se odma ne daje ban za stalno al ako ima se duzi dosije naravno da se kazni 4life)

i npr da se otvore neke konkursi za moderatore
znaci tu bi se mogli prijaviti "uzorni" clanovi tj. clanovi bez opomena i clanovi koji ne spamaju bezveze po portalu i naravno da svaka prijava zahtjeva i neki odredjeni txt malo vise podataka o clanu,razlog prijave i ostatak...

a sto se tice same administracije mozda je malo prestroga pa zbog toga i ima vise multya (duplih racuna )

to bi bilo od mene ...

Post dobio aplauz od Schulz

ja ovdje primjecujem da su aktivni ti Dino, Fatal, Vilenjak ponekad i Lizard ponekad, vise i neznam ko je to jos admin ?
Ovi sto su sad ok su...
Zadovljan, al moze i bolje pa sam klikno na nezadovoljan 

treba modove u svaku selekciju , svaka cast svim adminima rade svoj posao , i rozi skin  radi furke  XD i jos smajlija jakih 

btw, pita Rammo sto je banovan ! valjda mu je nick ramo 
zadovoljan i bez zamjerki... administracija na nivou i vise od ocekivanog jer nisam vjerovao da ce se neke stvari ovako brzo promjenit. uglavnom sve ok.
Iskreno da kazem vako

-nesvidja mi se sto nema moderatora u odredjenim djelovima foruma...
-nesvidja mi se sto nisam gamers.ba VIP (mislim da sam zasluzio kolko sam pomogao ovim gejmerima
145tajms)
-nesvidja mi se izgled g.ba ljepse mi je izgledao stari crni skin

Mozda ce se neki sa ovim nachi uvredjeni ali to je moje i samo moje misljenje.AL sta ces takav je zivot i pomiri se sa tim.

Svidja mi se kulturna raja,stariji momci... i svidja mi GAMERS.BA

mofo je napisao/la:
dobro ovo se vise tica samog portala nego administracije al ...

mozda bi bilo ok da na svakom clanu foruma moze da se vidi koliko je clan imao opomena i banova na portalu ( znaci da se odma ne daje ban za stalno al ako ima se duzi dosije naravno da se kazni 4life)

i npr da se otvore neke konkursi za moderatore
znaci tu bi se mogli prijaviti "uzorni" clanovi tj. clanovi bez opomena i clanovi koji ne spamaju bezveze po portalu i naravno da svaka prijava zahtjeva i neki odredjeni txt malo vise podataka o clanu,razlog prijave i ostatak...

a sto se tice same administracije mozda je malo prestroga pa zbog toga i ima vise multya (duplih racuna )

to bi bilo od mene ...
Ubrzo i novi moderatori, Kemo nas prodao, trebali su ranije biti.

Vjerovatno ce biti konkurs
Evo ja se zalim ja sam dobio ban ima hmm jedno 3 mj razlog je bio " Domori malo 1 mj od nas pa dodji  " kemo je reko da ce se ban sam skinuti nakon 1 mj ali nista od toga 
Administracija ! super :)
nista im ne fali!
i bolje je da su stroziji, ali to nedoje velikog ucinka odmah se napravi novi acc. , haman se nepostigne nista, sem sto taj neko izgubi svoje dragocijene "bodove" .

portal, josh uvijek najdrazi i na koji ulazim svaki put kada imam nekog slobodnog vremena :)

to sto ste se tiche tema! realno je da su teme sve slabije i slabije jer je intelegencija clanova sve manja i manja :)

ali uvijek bude tu neka zanimljiva tema i neka dobra diskusija;)

Ajas
Eh ovako da se i ja javim nakon duzeg perioda  sve mi se svidja stvarno .. iskreno necu dugo samo da kazem da mi je drago sto se nakon tako dugo vremena ozbiljnije postupilo s gamers ba. Full nova administracija, napokon neko ajde nazovimo to "mladih gamera" zeljni poboljsanja gamerske situacije u BiH.
Dakle od mene imate srcanu podrsku .. naravno zamjerke su sitne necu pametovati ... crni skin obavezno samo o tome se radi (barem ovdje ).

Sljedeca stvar podrzavam u potpunosti konkurse za moderatore kao sto je spomenuto  ima dosta mladjih ili mozda ljudi za koje ne znamo  ali bi mozda unijeli neke nove ideje i zivosti na nama dragi gamers.ba ^^

I za kraj od mene .... HOCU RODJENDAN DERNEK tema za moj uskoro 1000post nakon ako se ne varam nakon osam godine od csbih.com ^^

Zivjeli Gameri .. Zivio Gamers.ba !

coDe je napisao/la:
ja ovdje primjecujem da su aktivni ti Dino, Fatal, Vilenjak ponekad i Lizard ponekad, vise i neznam ko je to jos admin ?
Ovi sto su sad ok su...
Nekad sam i ja dobar bio ^^
@schulz
thx na aplauzu a to sa mod.ovima je dobra stvar
jbg bice mnogima stimulans da se pokazu i da budu dobri heheh i bice vise ljudi koji ce motriti na ove "huligane" hehehe

@wertu
brateeeee ti nisi nekad dobar ti si wazda dobar ... =$
mofo je napisao/la:
@schulz
thx na aplauzu a to sa mod.ovima je dobra stvar
jbg bice mnogima stimulans da se pokazu i da budu dobri heheh i bice vise ljudi koji ce motriti na ove "huligane" hehehe

@wertu
brateeeee ti nisi nekad dobar ti si wazda dobar ... =$
Hvala brate,hvala 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.