Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paintball tournament in Ljubuski

768 pregleda · 22 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 18:22

eh, ovako ...

Turnir u paintballu biti ce odrzan za 10-15 dana, cim malo zahladi, Ljubuski .. 5 vs 5 ce se igrati ... Najvjerovatnije da ce uplata biti po igracu 50KM .. Biti ce skupine, sudjelovati ce moci svi uzrasti - - - od 15 pa nadalje .. Mjesto odigravanja je duhanska stanica ... 3 velike zgrade ... ogromne ( biti ce edit slika ) .. oprema je vojnicka ... znaci vojnicke hlace, odjelo, prsluk...Za puske se nebrinite, dobiti cete edit slika i puska ... Sa pravilima cete biti obavjesteni narednih 5 dana .

Glavni fond ce djeliti ekipe 1. , 2., i 3. mjesta.. Fond bi trebao iznositi preko 2 000 km, s obzirom da bi bilo vise od 15 ekipa ..

ZA PRIJAVE SE JAVITE MENI NA PM ...

Hvala, admini stavite u zanimljive ako nie problem ...
neO je napisao/la:
cico ocemol nas 2 da cuvamo jedan sajt ^^
Brate prico sam Werty prvo iskustvo u tome , znaci otisao , nije u zgradi nego u nekoj sumi , i jbg sad smo se mi postekali ovo ono i imaju neke gume traktorske iza kojih protivnici stali , ja da pretrzim nekih 15metara do njih , zaletim se nisam mogao da stanem i izvalim one sve gum , kad njih cetvorica brate bez zaklona ikakvog sve porusio , izbuse me ali dobijemo ih jer nisu imali gde da se sakriju :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.