Pozz svima,dakle radi se o tome da server nije ispunio ocekivanja kao sto sam kontao i ja sam mislio to ce biti puno a stalno se igraju male mape mada nisam ni reklamirao ali evo sad mislim da ce ovim potezom BSF stati na noge pa stoga da krenemo i da vam objasnim kako je ovo zamisljeno.Kao prvo ovaj turnir ce sigurno biti organizovan i podijelit ce se nagrade tako da se ne brinete sto se tice toga.Turnir ce se igrat u vecernjim satima tj.od 19 do 22 i neradnim danima u popodnevnim satima,uglavnom ocekujem vase postove i sugestije da vidimo kad vam vecini odgovara da igrate.Zatim svi oni koji budu koristiti cit automatski ce im biti zabranjeno igranje da BSF serveru jer ipak je ovo turnir za admine itd.Znaci zamisljeno je da se igra 1vs1 i tako prolazite dalje,nagrade su skromne cisto da se zabavimo i da raja cuje za nas.Ukupno ce biti 14 nagrada,prvih 5 igraca dobijaju admine sa svim komandama dok igraci koji ce se naci na 6,7,8 i 9 mjestu dobijaju "mini admina" dakle bez nekih komandi a ostalih 5 mjesta su slotovi i protect na BSF serveru.
Eto nadam se da ce odaziv biti velik i prijave traju do cetvrtka ili najkasnije petka do nekih 12:00 sati i obecajemo da cemo se potrudit da ovo sto prije ispunimo jer i zbog vas a i zbog nas.pozz
EVO LINK FORUMA PA TAMO DETALJNO MOZETE VIDJETI O TURNIRU I PRIJAVITI SE
www.bsf.2ksite.com
Eto nadam se da ce odaziv biti velik i prijave traju do cetvrtka ili najkasnije petka do nekih 12:00 sati i obecajemo da cemo se potrudit da ovo sto prije ispunimo jer i zbog vas a i zbog nas.pozz
EVO LINK FORUMA PA TAMO DETALJNO MOZETE VIDJETI O TURNIRU I PRIJAVITI SE
www.bsf.2ksite.com
,tako da sad samo zelim ovim igracima sto igraju dati spisak jer su me zamolili da im ovdje stavim.