Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Proradio bhtelecom WAP

520 pregleda · 24 odgovora · otvorena 28.03.2005. u 11:44

U testnom Periodu omoguceno besplatno koristenje WAP.

POSTAVKE :
IP = 195.222.56.41
PORT = 9201 ili 8080
APN = bh.mobile

eto oni koji nisu imali internet , zbog toga sto im telefon nije podrzavao HTTP sada mogu koristiti WAP..

gl hf
Meni je ta poruka na mob dosla jel i ostalim? Ja sam se prijavio na GPRS pa z*** toga pitam!
Poruku poslao: 24425#aac2

redline je napisao/la:
Meni je ta poruka na mob dosla jel i ostalim? Ja sam se prijavio na GPRS pa z*** toga pitam!

dosla prije 20 min !
meni je radio net
pa sad valjda radi svima
samo me zeza msn na mobu !
mob je SE T610 ! nesto mi nece msn messenger !
jeli moram reinstal ili sta vec ?
help meeeeeeeeeeee
da dobio sam i ja to. Ali kod mene ima neki problem ili ja ne znam da to nastimam ili je do moba!!! :S kod mene je mob 5210 Nokia i nesto sam pokusavao da napravim ali ne moze !!! ako ko moze da mi pomogne neka mi se javi !!! tnx unaprijed
bilo je i prije nekih ip adresa i moglo se na net...ne znam ip napamet jer kod mene nije potreban ip samo apn i port,ali default port mi je 8080
i ja sam odbio ali nece nesto me zeza sa CND neki problem!!!
ja sam se bio prijavio prije 1,5 mjesec
i evo danas mi u 11:51:41 doslo sve mi radi ali nemogu da otvorim gamers.ba ako neko zna neka mi javi mob je NOKIA 6820

hvala unaprijed

NX- je napisao/la:
ja sam se bio prijavio prije 1,5 mjesec
i evo danas mi u 11:51:41 doslo sve mi radi ali nemogu da otvorim gamers.ba ako neko zna neka mi javi mob je NOKIA 6820

hvala unaprijed

Pretpostavljam da je to zato jer gamers.ba nije wap site.
imam ja mc60 i gdje da ukucam apn
molim vas odgovorite
ja to koristim vec 3 mjeseca al to u vezi msna nemoze ni meni i mnogi kazu da msn ne funkcijonise na mobitelu,ali ako nekom radi neka kaze sta treba ukucati.

1ofTheADMINs je napisao/la:
zna li iko dokad traje ova jos jedna testna faza

ja sam procitao da ce ovo biti do kraja marta,ali da ce valjda produzit...
meni do jutros sve radilo. sad pise
"Temporary connection problem."
"Connection not available."
"Authentication Failed."

Kad stavim IP ne radi, izbrisem, opet ne radi (un/pw je empty)
kod mene nece ne znam do cega je dali treba da update novu verziju CD ili heheh ... salim se kod mene samo pise Chek the operator servise
samo sekundu jel ova starnica govori koji mob podrzavaju taj wap ili... ja kako vidim http://www.getjar.com/software/Nokia ovdje nigdje ne vidim moga moba 5210 :S valja nabrijavati starce da kupuju novi !!!

VR6 je napisao/la:

redline je napisao/la:

dosla prije 20 min !
meni je radio net
pa sad valjda radi svima
samo me zeza msn na mobu !
mob je SE T610 ! nesto mi nece msn messenger !
jeli moram reinstal ili sta vec ?
help meeeeeeeeeeee

I ja imam SE T610 al' nisam nikako moigao nastimat net. Prijavio sam se i dobio one podatke al nikako nisam mogao nastimati. Sta treba uraditi? Pomoc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.