Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn messenger

181 pregled · 16 odgovora · otvorena 01.04.2005. u 20:07

We are unable to sign you in to .NET Messenger Service because of a problem with the service or with your internet connection.Please make sure that you are connected to the Internet. 0x81000301

-Zanima me u cemu je problem jer se nemogu konektovati....
..i nemojte mi sad ovo prevoditi,znam sta znaci,al sam konektovan i kako FIXati ovo...
pise ti da je problem u njihovom servisu!!

ili da je problem u tvojoj konekciji !!
Ne mogu se ni ja danas nikako log na msn...ista greska, do njih nes' najvjerovatnije...
Ma i kod mene je trenutno taj problem zato sam offline ne kontam u cemu je problem jos ljudi mi kaze da se ne mogu kon.
evo ja nisam mogao uci 30 min.. sve probavao i probavao.. i uso
Ne radi ni meni nikako cijeli dan ovaj msn.Odem u klub a i tam ne radi .
problem ti je u konekciji odes u postu kazes da teiskljuce internet i onda im kazes da zelis novi uradis novi password i user name i to je to
i dalje nemoze :S se uc na msn :
stalno neki problemi sa ovim msn.om zadnjih dana.
fakat ovaj msn,nes,al slusajte...naso sam rjesenje ev...ko ima windows messenger nek njega upotri****,jer sa njim radi hotmail account...
MSN SERVISI SU PREOPTERECENI, STOG NE GOVORITE BUG KONEKCIJA OVO ONO
meni se to dogadalo pa sam samo morao da download novi msn !!!
ma rade nes non stop ja kad god pokusam da se nakacim nemogu servis greska
Ne cudi me kako je izresetan virusima i crvima da se ne moze uci...samo dosada koliko je izaslo zakrpi za MSN...nemamo pojma!Ali eto opet nekako zzivi i svakim danom izlaze nove verzije trenutno je popularna beta verzija ... sa onom furkom novog winka i dodatka za nickname...nije lose!

MSn trebalo bih da zivi ali ne bih me cudilo i kad bih ga ugasili...proctajte malo vijesti o MSN-u!
To je sve!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.