Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

opet msn

596 pregleda · 15 odgovora · otvorena 16.04.2005. u 21:35

ee nes sam skino sebi onaj msn 7beta i sad, kako sam vidio u frenda u njemu treba da ima oni neki extra dodataka, i sad moj je problem sto se u mene ne pojavljuje onaj hadwrite i type u pisanju,kao ni neki drugi vragovi....npr.ono kod onog gdje pise ko je online i offline,s desna imaju neki zvoncic i sta ja znam...ja to neam...
help
kako to napraviti da ima...vec sam REinstaliro ,nece....
Eh to trebash da izbrishesh sve i onda uradi ovako :

Skini sa ove stranice : -

- http://messenger.msn.com
-messenger.msn.com/download/download.asp?client=1

I skini pravi msn a ne beta sa ovih stranica pa ce ti sve moci jarane
Da bi imao hendwrite treba da skines msn 7.0 (ne beta) i Microsoft Journal Viewer.
pusti ove sto baljezgaju skini verziju 7.0.0425 i moci ce ti
6.2 rulz

najbolji je
ovo ostalo je prenamudavanje

Hand write ti ne radi u Win98 a ono free space skini najnoviju ver

d3n1^ je napisao/la:
Eh to trebash da izbrishesh sve i onda uradi ovako :

Skini sa ove stranice : -

- http://messenger.msn.com
-messenger.msn.com/download/download.asp?client=1

I skini pravi msn a ne beta sa ovih stranica pa ce ti sve moci jarane

puno pametujes za jedno dijete od 11godina 5 razred a neznas nista samo bubas i prepisujes tudje postove
care izasao ti je novi update... i kod mene je... samo ga prihvati pri ulasku na msn i pusti da ti ga skine i onda slijedi nova instalacija... kada to odradis... sve je dure...

haj pozzz
imas na Microsoftovoj stranici za handwrite sto ti treba a to je
JournalViewer1.5 i JournalViewer1.5_KB886179_ENU
skini i restart pc i radice sve ko scicarski sat
Za ona zvonca nisam ni ja znao sta cu pa sam otvorio hotmail inbox. Kad otvoris u gornjem desnom ima OPTIONS, kad otvoris klikni na personal, pa klik ima my profile. Stavi lokaciju na United Kingdom i to je to. Izadji sa stranice i izadji iz MSN -a pa ponovo udji i bidje sve u dure 10000000000000%
Donedavno MSN Beta je bio je samo "kopija". U smislu da ga je bilo nemoguce download-ovati sa msn.com, jer ga nije ni bilo. Znaci da je neko fakticki "ukrao" msn sa njegove prave stranice. Sada je to rijeseno, tj. mozes ga bez problema skinuti sa web-a koji sam gore naveo. Znaci, vjerovatno je i kod tebe taj "ukradeni" primjerak. Uninstall-iraj ga i nabavi pravi. Bice ti rijeseni problemi. p0zz
imam ja beta 8.0 a kako nemogu da crtam?? Prosli put kada sam instal mogao sam , ali sada nece? sta da radim ili installl?
               CoreDuo je napisao/la:
imam ja beta 8.0 a kako nemogu da crtam?? Prosli put kada sam instal mogao sam , ali sada nece? sta da radim ili installl?

pokusaj ovdje: www.google.com
vjeruj mi ima i sta nema

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.