Eh vako..
Imam problem sa msn windows live messanger 8.0 beta.. lijepo je radio uvijek.. nego danas.. ja na msn.. igram cod 2.. i restartovah comp
upalim ja lijepo comp.. konektujem se..
ulazim na msn.. udje mi.. posto sam sam sebe dodao uvijek budem online.. ali sada nisam.. probao sam pricati sa par ljudi.. ali njima se pojavljujem kao offline i nevide me u contactima kao online vec pricaju samnom normalno ali se pokazuje poruka gore kao da sam offline
- zILA - may not reply becouse he / she appers to be offline.
probao sam opet rr comp.. relog sa msn.. mjenjao sam statuse sve zivo i opet nista.. molim vas pomagajte..
Imam problem sa msn windows live messanger 8.0 beta.. lijepo je radio uvijek.. nego danas.. ja na msn.. igram cod 2.. i restartovah comp
upalim ja lijepo comp.. konektujem se..
ulazim na msn.. udje mi.. posto sam sam sebe dodao uvijek budem online.. ali sada nisam.. probao sam pricati sa par ljudi.. ali njima se pojavljujem kao offline i nevide me u contactima kao online vec pricaju samnom normalno ali se pokazuje poruka gore kao da sam offline- zILA - may not reply becouse he / she appers to be offline.
probao sam opet rr comp.. relog sa msn.. mjenjao sam statuse sve zivo i opet nista.. molim vas pomagajte..