Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD2 klan RAJA

426 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.10.2006. u 09:12

Ima te pozdrav od RAJE.
Posjeti te nasu webstranicu

www.raja-klan.com

Je ste li za war? Javi te se ako imate orginal sve!
Odakle cu skiniti taj full COD2 a ? da i ja malo toga igram
yassa je napisao/la:
Odakle cu skiniti taj full COD2 a ? da i ja malo toga igram

kupi sebi
               unleashed je napisao/la:
kupi sebi

Na pijaci ? lol nemam drugog posla nego kupovati ta sranja nego cisto informativno da vidim kaka je to igrica

A u zivotu sam upalio samo Soccer tj sinu od sestre, i cs a druge igrice ne igram niti volim da igram, i igrao sam davno Age'a al davnoooooooooooooooooo.
aj kent open det sajT !
@ pretender ponovo ne radi :s

izbaci mi nesto Free webhosting lol >_<

otvori mi ovo :http://awardspace.com/about_us.html
               yassa je napisao/la:
Na pijaci ? lol nemam drugog posla nego kupovati ta sranja nego cisto informativno da vidim kaka je to igrica

A u zivotu sam upalio samo Soccer tj sinu od sestre, i cs a druge igrice ne igram niti volim da igram, i igrao sam davno Age'a al davnoooooooooooooooooo.

Cjenim ... Ni ja ne palim druge igrice osim CS-a, nekad MAMI upalim tetris da igra i to je to ... (lazem igrao sam jednom onaj day of defeat)

Cuo sam od jarana da je neki OBELIX dobar na cod-u, i neki kako on kaze "IPA" ... Kaze da ima nekih skillera stalno mi prica o cod-u ...

Moramo i mi probat yassa ...
               yassa je napisao/la:

ahahahaha igrao agea sa nama u MLTu gdje je naucio i csa da igra
gramatika ti je na nivou ...

ima te , posjeti te , je ste , javi te ....
war?

wtf?

meč valjda?
               Daesthanas je napisao/la:
war?

wtf?

meč valjda?

u svijetu cod-a se kaze war

www.fds.int.ba

hos war , a ?
izazovi =)

FDS|Dem1ner !
ocel ti warovi ;]

www.thedarklegion.com ... ko nauci igrat, ima klan, pwna sve faggote na bihnetu, nek se javi na friendly :]
lol ocam citam ove neke komentare i umirem od sege .
Neznam sta da kazem ...
aj visit us ako imate klan chalenge us ...
WWW.TROJANKLAN.COM
Neznam sta da kazem ...
WWW.TROJANKLAN.COM
               Schuetze je napisao/la:
Neznam sta da kazem ...
WWW.TROJANKLAN.COM

paaaa... s obzirom da ste odigrali 0 (slovima: nula) warova ... sa tako "mnogo" iskustva bi bilo logicno da vi izazivate :] al` aj, sta ja znam :]

Strang3r je napisao/la:
paaaa... s obzirom da ste odigrali 0 (slovima: nula) warova ... sa tako "mnogo" iskustva bi bilo logicno da vi izazivate :] al` aj, sta ja znam :]

lol cuj " nula" vo je novi site i nisu jos postavljeni warovi sto smo odigrali "pametnjakovicu" odigrali smo ih bruku koliko ti neces ni doziviti u zivotu sjecam se 25 zadnjih warova a od tih 25 pobijedzeno 22 , 1 nerjesen , 2 izgubljena ... Nisu screenshotovi jos postavljeni ...
stvarno smijesno :]

et, navrati ponekad www.thedarklegion.com > challenge ili na forumu napisi (brze, jednostavnije)... friendly war svakom dobro dodje :]

Strang3r je napisao/la:
stvarno smijesno :]

et, navrati ponekad www.thedarklegion.com > challenge ili na forumu napisi (brze, jednostavnije)... friendly war svakom dobro dodje :]

Eh ovako fino dodzes na nasu stranicu stupis u kontaktu sa beastom btw izazoves nas pa neka bolji pobijedi GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.