Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Updates XP

106 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.08.2008. u 12:56

e vako nanovo sam instaliro xp,e sad hocu da update napravim znači sve mi je nastimano kako treba ono nece da vrsi update ona ikona je crvena umjesto da bude žuta takva je odkad sam podigo sustav ,kako da riješim to,i nastimano je i u administrative tools sta treba za update
nemoj raditi update =)
Nemash anti virus ? Mozes SS ?
100kaa je napisao/la:
nemoj raditi update =)
zasto da neradim
kad dignes sistem =) instaliraj sve potrebno nadji sad ako nemas sp3 frameworkove i nece ti trebati system update =)

bezpotrebno =) usporavas se =)
100kaa je napisao/la:
kad dignes sistem =) instaliraj sve potrebno nadji sad ako nemas sp3 frameworkove i nece ti trebati system update =)

bezpotrebno =) usporavas se =)
upravo skidam sp3
dutty je napisao/la:
zasto da neradim
zato sto ce se pojaviti kopija windowsa
i moraces opet dizati sistem
mislim da se pojavljuje onaj genius neki shit =)
hehehe

jbg zaboravio sam detalje =)
playerba je napisao/la:
zato sto ce se pojaviti kopija windowsa
imam program za to da uklonim
dutty je napisao/la:
imam program za to da uklonim
pa onda radi.. :S
Iskljuci automatic updates.
100kaa je napisao/la:
nemoj raditi update =)
neka skine update sta poricate gluposti... i ako mu se pojavi poslije wing genuie lako ga moze maknut.....inace mozes i na netu nac update i samo skines i install
i sta dobija updatom ako ima sve instalirano sto treba znaci jedino stvara sebi dodatni posao da sklanja taj je***i geniue ili kako vec

pravi dupli posao od gluposti =)
e moze li pitanje?update sam windows i zavrsilo se sve ok,i kad sam res PC pisalo mi da nedostaje neki file ili sta vec,pa sam morao formatirati PC,sad ne smijem ponovo update jer ne znam sto ne moze..pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.