Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

PC-Desktop

222 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.08.2008. u 14:05

Prvo bi zamolio admine da mi ne brisu temu jer mi je ovo bas potrebno... ovako da pocnem... kad hocu da udjem u npr.. mozillu, bilo koju igricu, paint, bilo sta ... izbaci bi PROZOR OD NOTEPADA i unutra nekakva slova .. ova: Ž@ čńţ ÇP8G ‹Ć^ĂV‹ńč öD$tVča Y

Ko zna zamolio bih ga da mi pomogne ko ne zna neka zaobidje temu i ne spamma ... HVALA SVIMA
Onda sam se ja zakleo,necu da te ljubim,ne nadaj se,ne varaj se da cu tebi dociiii,ti si mene prevarila umri u samoociii nikad vise tebi necU doc umri uuuuu samoooociii
je napisao/la:
pa mozda nema bluetooth covjek?

ccc.. ne razmisljas nimalo..
karaBATAK je napisao/la:
pa mozda nema bluetooth covjek?

ccc.. ne razmisljas nimalo..
Ima infracrvena ba. Aj samo ti ukljuci pasa, ja cu tebi send, ide to brzo s NokiJe na Erisekson.
ma jest ocam tako je to

tu smo mi da ti pomognemo

Moja preporuka ti je da formatiras racunar posebno ako ga vec jedno 2 mjeseca nisi formatirao
r3L0aded je napisao/la:
Moja preporuka ti je da formatiras racunar posebno ako ga vec jedno 2 mjeseca nisi formatirao
sta ti ga svaka 2 mjeseca formatiras ?

FORMAT PASA !!!
sc00pex je napisao/la:
sta ti ga svaka 2 mjeseca formatiras ?

FORMAT PASA !!!
idem na 2 mjeseca,a nekad i mjesecno
r3L0aded je napisao/la:
idem na 2 mjeseca,a nekad i mjesecno
jel to preko kloniranja ......

ako nije meni se nebi dalo jer treba opet instalirat ovih 30 igrica koje imam ma trebala bi mi cjela vjecnost
sc00pex je napisao/la:
jel to preko kloniranja ......

ako nije meni se nebi dalo jer treba opet instalirat ovih 30 igrica koje imam ma trebala bi mi cjela vjecnost
Ostavim paticiju D:,na kojoj su mi sve igre,programi itd. ali neinstalirani,a formatiram C:,i onda samo instaliram ponovo sve...
r3L0aded je napisao/la:
Ostavim paticiju D:,na kojoj su mi sve igre,programi itd. ali neinstalirani,a formatiram C:,i onda samo instaliram ponovo sve...
jos kad bi i mene naucio to.....
bio bi zahvalan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.