Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

PC problem [ paljenje ]

129 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.08.2008. u 15:53

Eh ovako , kao sto sam naslov kaze imam problem pri paljenju PCa. Znaci kada ga upalim sve ide normalno i Windows XP se loadira i onda kada pise " Velcome"pojavimi se neka slicica ...( kao kada se stavi pw pa moras kliknut na tu slikicu i ukucat pw ) i ja kliknem na nju i nesto se loadira i taman kad se trebaju pojaviti ikone i start traka ponovo mi se vrati na slikicu ..
Znaci nece da se do kraja upali ...

Do cega moze biti i sta je problem ??
Ocul nosit na servis ( format ti ne gine )
Imal neka greska u BIOSU ili nesto slicno ??

PLS HELP !!!
to ti je virus 99%
btw pise se welcome
meni je isto takav problem bio...virus , ako nije to pokusaj otici na control panel -> user accounts->change the way users log on or of i ukljuci fast user switching . Ako izbaci error il nes....format ti negine
to ti je sigurno virus
al ako nis probaj restart bios pa onda vidi al sigurno je virus
kad se pali comp napocetku udyi u safe mode i kad se pokrene sistem restore i to je to ako neuspije format ti negine
Nije virus 100 % i kod mene je to bilo odeš vako start -isključi računalo-i piše neš u pripravi i tako gasi comp :D
n3L3 je napisao/la:
Nije virus 100 % i kod mene je to bilo odeš vako start -isključi računalo-i piše neš u pripravi i tako gasi comp :D
WTF ? cojeku se ne moze UPALITI pc :S
virus ?
lol cudan neki virus
ahahha
Momak, to ti je vjerovatno obrisan neki sys file pa se win ne moze podici kako treba probaj uci u safe mode pa odatle da ga podignes ako ne moze ni tako onda ti je najbolje uradi format,ali ne quick nego full format.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.