ja koristim msn jer vecina koje znam imaju hotmail ali je yahoo mnogo bolji
Anketa
koji messneger koristite
884 pregleda · 21 odgovor · otvorena 20.03.2005. u 12:38
koji messenger vi koristite
MSN Messenger definitivno...Razlog : Iako MSN ima dosta zakrpi opet je vodeci u ulozi spajanja dva prijatelja putem veze...e sad sto je zanimljivo za nas prostor je to sto vecina gamera ga koristi dok je u npr. Serbia and Montenegro Yahoo Messenger najpopularniji...po meni on je komplikovaniji i sto je Ninjica rekla ruzniji...MSN je nekako laksi...ne koristim Yahoo ali bez MSN ne bih mogao...
Umm mozda jedna fina razlika je to sto nemoras ici na link i kucati www.hotmail.com vec direktno sa MSN dok vidis imali prijatelja spucas na email...znam da je i kod yahoo nesto slicno ali MSN je jednostavniji za mene valjda z*** toga sto sam ga vec naucio...ummm Ipak ja sam Bosansko dijete i gdje raja tu i ja! Tako je i sa ovim MSN prenosima!...lol!
Umm mozda jedna fina razlika je to sto nemoras ici na link i kucati www.hotmail.com vec direktno sa MSN dok vidis imali prijatelja spucas na email...znam da je i kod yahoo nesto slicno ali MSN je jednostavniji za mene valjda z*** toga sto sam ga vec naucio...ummm Ipak ja sam Bosansko dijete i gdje raja tu i ja! Tako je i sa ovim MSN prenosima!...lol!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.